Σύλλογοι και φορείς των Απανταχού Τριγλιανών => Α.Ο.Τ Ραφήνας => Ακαδημίες Α.Ο.Τ. Ραφήνας => Μήνυμα ξεκίνησε από: A.O.Τριγλίας Ραφήνας στις 19 Απρίλιος 2016, 03:42:38 μμ

Τίτλος: Αναπτυξιακό τουρνουά υποδομών "1ο Κύπελλο Ραφήνας"
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 19 Απρίλιος 2016, 03:42:38 μμ
Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας πιστός στην δέσμευση του για την ανάπτυξη και προαγωγή των τμημάτων υποδομών του συλλόγου, καθώς και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερ η προβολή των αθλητικών δραστηριο τήτων της πόλης μας, ανακοινών ει με χαρά την διοργάνωσ η αναπτυξια κού τουρνουά υποδομών, για κατηγορίε ς junior και παμπαιδικ ό τμήμα, με την επωνυμία «1ο Κύπελλο Ραφήνας», στις 25 και 26 Απριλίου 2016.

Το εν λόγω τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου και την έγκριση της ΕΠΣ Ανατολική ς Αττικής και της ΕΠΟ. Οι αγώνες θα πραγματοπ οιηθούν με την μορφή πρωταθλήμ ατος και θα διεξαχθού ν, για την μεν κατηγορία του παμπαιδικ ού, στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας «Παν. Σκούφος», στην δε κατηγορία junior, στο γήπεδο Νταού Πρώην Παρέμβαση ς.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχ ουν στο τουρνουά θα είναι εκτός της διοργανώτ ριας Τριγλίας Ραφήνας, στο τμήμα Junior οι: Απόλλων Σμύρνης, Αετός Κορυδαλλο ύ, Χαλάνδρι, Χολαργός και Δόξα Άνοιξης και στο παμπαιδικ ό τμήμα οι: Απόλλων Σμύρνης, Αετός Κορυδαλλο ύ, Αχαρναϊκό ς, Παλληνιακ ός και Δόξα Άνοιξης.

Σε επόμενο αναλυτικό δελτίο τύπου θα σας ενημερώσο υμε για το πρόγραμμα αγώνων, καθώς και τους χορηγούς μας.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Επιτροπή Υποδομών