Σύλλογοι και φορείς των Απανταχού Τριγλιανών => Α.Ο.Τ Ραφήνας => Μήνυμα ξεκίνησε από: A.O.Τριγλίας Ραφήνας στις 09 Νοέμβριος 2016, 01:36:57 πμ

Τίτλος: Ατσάλινη Τριγλία
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 09 Νοέμβριος 2016, 01:36:57 πμ
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Τριγλία Ραφήνας, που υπέταξε με 1-3 τον πολύ δυνατό Ατσαλένιο και βλέπει με πιο καθαρή ματιά το φετινό πρωτάθλημ α.

Ο αγώνας ξεκίνησε με παιχνίδι κέντρου και στο 15΄ έγινε η πρώτη καλή φάση του αγώνα, αλλά το δυνατό  σουτ του Τριανταφύ λλου κατέληξε σε κόρνερ. Στο 20΄ ο Χατζηανδρ έου μπήκε όμορφα στην περιοχή της Τριγλίας, αλλά το πλασέ του απέκρουσε σε κόρνερ ο Δήμιζας. Στο 32΄ ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα της Ραφήνας, όταν η σέντρα του Καλογιάνν η αποκρούσθ ηκε από τον Παπαδομιχ ελάκη και ενώ ο Κότσι ετοιμαζότ αν να πλασάρει. Στο 40΄ σουτ του Αμπντουρα χμάνι έδιωξε εντυπωσια κά σε κόρνερ ο Δήμιζας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΟΑ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικ ό χώρο και στο 47΄ πλασέ του Φραγκιαδά κη απέκρουσε ο Δήμιζας, ενώ στο 50΄ πάλι ο Φραγκιαδά κης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο 56΄ ο Καλογιάνν ης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, έστειλε την μπάλα με πολύ φάλτσο στο δοκάρι του Ματαλλιωτ άκη, με τον τερματοφύ λακα του ΠΟΑ να την στέλνει σε κόρνερ. Στο 64΄παρόμοια φάση για τον ΠΟΑ, με τον Τριανταφύ λλου να εκτελεί φάουλ, ο Δήμιζας να σηκώνεται και να πραγματοπ οιεί φοβερή απόκρουση, η μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να βγαίνει κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα η Τριγλία προηγήθηκ ε στο σκορ όταν ο Νικολόπου λος βρέθηκε μέσα στην περιοχή του ΠΟΑ και με πολύ δύσκολο τελείωμα έδωσε το προβάδισμ α στην ομάδα της Ραφήνας. Οι παίκτες του ΠΟΑ προσπάθησ αν να αντιδράσο υν, αλλά βρήκαν μπροστά τους τον Γιώργο Δήμιζα, που αποσόβησε σίγουρο γκολ σε κεφαλιά του Πετράκη. Στο 71΄ ο ΠΟΑ ισοφάρισε το παιχνίδι, όταν ο Χατζηανδρ έου με δυνατό σουτ έτιλε την μπάλα στα δίχτυα της Τριγλίας. Η μεγάλη ομάδα της Ραφήνας δεν το έβαλε όμως κάτω και στο 73΄ο Νικολόπου λος από το σημείο του πέναλτι κεραυνοβό λησε τον Ματαλλιωτ άκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΟΑ. Η ομάδα του Ατσαλένιο υ βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, αλλά στο 87΄ ο Δημήτρης Μάργαρης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ματαλλιωτ άκη, γράφοντας το τελικό ΠΟ Ατσαλένιο-Τριγλία Ραφήνας 1-3.

Π.Ο.Ατσαλένιου: Ματαλλιωτ άκης, Πετράκης, Παπαδομιχ ελάκης, Βρεττός, Αραβιάκης(68’ Καρβελάς), Φραγκιαδά κης(68’ Σακλαμάκη ς), Χατζηανδρ έου, Μπουτσάκη ς, Αμπντουρα χμάνι, Σταθόγλου, Τριανταφύ λλου

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας:
Δήμιζας, Καμβύσης (82’ Τσακυργιά ννης), Τσάγκαρης, Μακρής, Μπίρης, Μητσόπουλ ος, Κότσι( 66’ Σαλταμάρα ς), Παπασάββα ς, Ποτουρίδη ς, Καλογιάνν ης, Νικολόπου λος (83’ Μάργαρης)