Σύλλογοι και φορείς των Απανταχού Τριγλιανών => Α.Ο.Τ Ραφήνας => Μήνυμα ξεκίνησε από: A.O.Τριγλίας Ραφήνας στις 31 Αύγουστος 2017, 10:12:06 μμ

Τίτλος: Χρυσοστόμεια 2017
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 31 Αύγουστος 2017, 10:12:06 μμ
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρί ου 2017 ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, πιστός στις αξίες του και την μικρασιατ ική του παράδοση, διοργανών ει, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου και της ΕΠΣ Ανατολική ς Αττικής, ποδοσφαιρ ικό τουρνουά με την επωνυμία "ΧΡΥΣΟΣΤΟΜ ΕΙΑ 2017".

Το εν λόγω τουρνουά το οποίο διοργανών εται για πέμπτη συνεχόμεν η χρονιά, είναι αφιερωμέν ου στη μνήμη του εθνομάρτυ ρα και ιερομάρτυ ρα Αγίου Χρυσοστόμ ου Σμύρνης.

Οι αγώνες θα διεξαχθού ν στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας με παρουσία τεσσάρων ομάδων, που έλκουν την καταγωγή τους ή εδρεύουν σε δήμους με έντονο το μικρασιατ ικό στοιχείο. Οι φετινές συμμετέχο υσες ομάδες θα είναι η ΠΑΕ Ατρόμητος, η ΠΑΕ Πανιώνιος, ο Μικρασιατ ικός Καισαριαν ής και η Τριγλία Ραφήνας.

Τα παιχνίδια θα είναι διάρκειας μίας ώρας (30 λεπτά ανά ημίχρονο) και την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρί ου θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας, με τους νικητές των δύο παιχνιδιώ ν της προηγούμε νης ημέρας.

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρί ου και ώρα 20.00 στα γραφεία του συλλόγου μας, θα πραγματοπ οιηθεί από την δημοτική αρχή η κλήρωση των ζευγαριών, παρουσία εκπροσώπω ν των ομάδων.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου