Σύλλογοι και φορείς των Απανταχού Τριγλιανών => Α.Ο.Τ Ραφήνας => Μήνυμα ξεκίνησε από: A.O.Τριγλίας Ραφήνας στις 23 Δεκέμβριος 2018, 10:55:19 μμ

Τίτλος: Με ισοπαλία αποχαιρετήσαμε το 2018
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 23 Δεκέμβριος 2018, 10:55:19 μμ
Με ισοπαλία εντός έδρας αποχαιρέτ ησε το 2018 η νεανική ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας με σκορ 1-1 απέναντι στην Μάζη Μαραθώνα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς και οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικές στον αγωνιστικ ό χώρο, με συνέπεια να μην παιχθεί καλό ποδόσφαιρ ο. Στο 10΄ έγινε η πρώτη φάση του αγώνα με σουτ του Σαβουλίδη να φεύγει ψηλά άουτ,. Στο 21΄ ο Αλέξανδρο ς Κονταρίνη ς εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το τοοριζόντ ιο δοκάρι της Μάχης. Στο 26΄ η Μάχη έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά η κεφαλιά του Βούσουλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπάρδη. Το ημίχρονο έκλεισε με μία μεγάλη ευκαιρία της Τριγλίας, όταν ο Βασίλης Αρβανιτίδ ης βρέθηκε σε πλεονεκτι κή θέση αλλά ο γκολκίπερ Κοροβέσης με σωτήρια έξοδο έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μεγάλη ομάδα της Ραφήνας μπήκε αποφασισμ ένη για κάτι καλύτερο, έλεγξε την ροή του αγώνα και στο 51΄ προηγήθηκ ε με φοβερό γκολ του Βασίλη Αρβανιτίδ η, ο οποίος επιχείρησ ε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Κοροβέση. Στο 65΄ μετά από σέντρα από δεξιά πετάχθηκε ο Κακαράς στην αφύλαχτη εστία, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του αποκρούσθ ηκε από την άμυνα της Μάχης. Πέντε λετπά πριν την λήξη και κόντρα στην ροή του αγώνα, η Μάχη Μαραθώνα μετά από ολιγωρία της άμυνας της Τριγλίας ισοφάρισε με τον Νταή.

Τριγλία Ραφήνας: Μπάρδης, Αρβανιτίδ ης, Σολδάτος, Τσούκας, Νικολακόπ ουλος, Κολοβός (80΄ Δελαπόρτα ς), Ζαφειρόπο υλος (86΄ Παπαδιονυ σίου), Κακαράς, Κονταρίνη ς, Μουστόγια ννης, Τσάγκαρης .

Μάχη Μαραθώνα: Κοροβέσης, Σαβουλίδη ς, Φλώρος, Βούσουλας, Αχμέτ, Καραλής, Τσέλα (74 Σελεμάϊ), Τζήμας, Σένε, Βάσος, Αντ. Παρούσος (54΄ Νταής)