ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ - Χώρος Δοκιμών => ΧΡΗΣΙΜΕΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ => Μήνυμα ξεκίνησε από: triglianos - admin foroum στις 21 Φεβρουάριος 2013, 07:19:10 μμ

Τίτλος: Ξεχάσατε τον κωδικό εισόδου σας;
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 21 Φεβρουάριος 2013, 07:19:10 μμ
Αν για κάποιο λόγο χάσατε τον κωδικό εισόδου σας, πολύ εύκολα και γρήγοραμπορείτε να τον ανακτήσετε.

Θα πάτε στην είσοδο μέλους και θα πατήσετε "Σύνδεση", στο κάτω σημείο του παράθυρου, δλδ μετά τα πεδία που βάζετε τα στοιχεία σας, αναφέρει "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;", πατάτε εκεί και γράφετε στο νεο παιδίο το κωδικό σας όνομα που κάνετε είσοδο ή το e-mail σας.
Αυτόματα στο  e-mail σας, λαμβάνετε ένα σύνδεσμο, ώστε να ανακτήσετε τον κωδικό σας.

ΑΝ δεν λάβετε  e-mail, σημαίνει ότι το είχατε γράψει λάθος κατά την εγγραφή σας, ενημερώστε μας από την φόρμα επικοινωνίας στην αρχική σελίδα που υπάρχει αριστερά, ώστε δίνοντας μας το σωστό  e-mail, να το αντικαταστήσουμε και να επαναλάβετε την ενέργεια ανάκτησης κωδικού.

Αν πάλι δεν θυμόσαστε πιο  e-mail ή πιο κωδικό όνομα έχετε χρησιμοποιήσει, μπορείτε να τα δείτε στα ενημερωτικά μηνύματα που έχετε λάβει από την διαχείριση, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 
Τίτλος: Απ: Ξεχάσατε τον κωδικό εισόδου σας;
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 04 Δεκέμβριος 2013, 09:53:32 μμ
Για να συμπληρώσουμε και απλοποιήσουμε το παραπάνω κείμενο, δημιουργήσαμε ένα ακόμα βίντεο, σχετικά με την ανάκτηση του κωδικού σας, σε 2 μόλις λεπτά.

http://www.youtube.com/v/CX1_-xUwi5s&fs=1&wmode=transparent