Αποστολέας Θέμα: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΒΙΘΥΝΙΑΣ  (Αναγνώστηκε 1384 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

alekostriglia

 • Επισκέπτης
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΒΙΘΥΝΙΑΣ
« στις: 20 Μάιος 2011, 08:37:14 πμ »
 • Publish
 • Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΙΓΛΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΒΙΘΥΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΣΣΑ
  ΠΑΛΙΑ ΤΡΙΓΛΙΑ - ΠΑΛΙΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ
  ΒΟΣΠΟΡΟ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
  5 ΗΜΕΡΕΣ  ΑΠΟ 17\06 ΕΩΣ 21\06  1η ημέρα. Αναχώρηση από την Ν. Τρίγλια στις 17\06 και ώρα 22.00
  2η ημέρα. Διασχίζοντας την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, στάση για καφέ περιφερειακά της Καβάλας. Συνεχίζουμε μέσω Ξάνθης, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης άφιξη στα σύνορα των Κήπων για τον έλεγχο των διαβατηρίων. Μικρή στάση στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις, διέλευση των Τούρκικων συνόρων και συνεχίζουμε μέσω Κεσσανης άφιξη στην Καλλίπολη απ όπου και θα πάρουμε το καραβάκι στις 06.00 το πρωί για να περάσουμε απέναντι στην Λάμψακο. Αμέσως μετά παίρνουμε τον δρόμο για την Προύσα αφού πρώτα επισκεφθούμε την Λίμνη της Απολλωνιαδας . Άφιξη στην Πράσινη Προύσα στις 13.00 το μεσημέρι  όπου και θα ξεναγηθούμε, στην πόλη. Αμέσως μετά άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Το απόγευμα αφού ξεκουραστούμε θα επισκεφθούμε την παλιά πατρίδα την πανέμορφη Τρίγλια για 2 περίπου ώρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το δείπνο. Διανυκτέρευση.
  3η ημέρα. Πρωινό και ελεύθεροι για 2 ώρες περίπου στην σκεπαστή αγορά της Προύσας όπου εκεί υπάρχουν τα καλύτερα μεταξωτά και μπουρνούζια. Αμέσως μετά θα πάρουμε τον δρόμο για τα παλιά Μουδανιά. Σιγή. Βελετλερ. Αφού ξεναγηθούμε στα παλιά χωριά μας θα παραμείνουμε την υπόλοιπη ημέρα μας στην παλιά Τρίγλια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το δείπνο, και έπειτα χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
  4 ημέρα. Πρωινό . Και  παίρνουμε τον δρόμο για την πόλη των πόλεων την Κωνσταντινούπολη. Αμέσως μετά ξενάγηση στον περίλαμπρο ναό της Αγίας Σοφίας, και επίσκεψη στην σκεπαστή αγορά του Καπαλι Τσαρσί με τα 4000 μαγαζιά. Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση. Το απόγευμα προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε την κρουαζιέρα στον Βόσπορο. Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση.
  5η ημέρα. Πρωινό και πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (μπαλουκλι) , την Μονή των Βλαχερνών. Στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφή με τις καλύτερες εντυπώσεις, άφιξη αργά το βράδυ στην Χαλκιδική.


  ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
  Τιμή συμμετοχής 230€


  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  •   Τη μεταφορά με υπερυψωμένα λεωφορεία νέου τύπου του γραφείου μας.
  •   Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5 και 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
  •   Τις ξεναγήσεις του προγράμματος με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  •   Αρχηγό, συνοδό του γραφείου μας.
  •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  •   Τα πρωινά και 2 γεύματα
  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  •   Εισόδους μουσείων, και ότι άλλο αναγράφεται ως προαιρετικό

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  •   Διατηρούμε το δικαίωμα της αλλαγής του προγράμματος χωρίς καμία παράλειψη.
  •   Οι συμμετέχοντες από τη Θεσσαλονίκη, θα επιβιβασθούν στα πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη.
  •   Τα παραπάνω ξενοδοχεία είναι το ALMYRA στην Προύσα 5***** και το GREEN PARK 4**** στην Κωνσταντινούπολη περιοχή ΤΑΧΙΜ. 


   
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
  κα Ελένη Γκίκογλου,  τηλ. 6948725569
  κα Χαρίκλεια Κουφίδου τηλ. 2373051094