Η Τρίγλια Ραφήνας αγωνίζετα ι με την ΑΕ Κηφισιάς την Κυριακή 1/11/15( ώρα 3μ.μ) στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι: Αγρανιώτη ς Αλέξιος και Παλαμίδης Γεώργιος από την Λακωνία, Γκότσης Κων/νος από την Κορινθία.
Η ΑΕ Κηφισιάς προήλθε από την συγχώνευσ η του ιστορικού Α.Ο Κηφισιάς και του Ελπιδοφόρ ου Κηφισιάς το καλοκαίρι του 2012 , με χρώματα μπλε – άσπρο. Το 2012-2013 κατέκτησε το κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρ ικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ). Ταυτόχρον α, συμμετείχ ε στον 8ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής και κατέλαβε 2η θέση. Έτσι πανηγυρικ ά πήρε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, όπου αγωνίζετα ι μέχρι σήμερα με επιτυχία. Έχει έδρα το Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννης Ζηρίνης» Κηφισιάς, το ιστορικό Ζηρίνειο, επί της Λεωφόρου Κηφισίας απέναντι από το νοσοκομεί ο Κ.Α.Τ. Το Ζηρίνειο Στάδιο κατασκευά στηκε το 1928 σε οικόπεδο που αγόρασε ο Ιωάννης Ζηρίνης.
Η Κηφισιά είναι ένα από τα βόρεια προάστια της Αθήνας σε απόσταση 15 χλμ από το κέντρο της πρωτεύουσ ας. Είναι κτισμένη στους ΒΔ πρόποδες της Πεντέλης. Η Κηφισιά ήταν από τις 12 αρχαιότατ ες πόλεις της Αττικής και από την εποχή του Κλεισθένη αποτελούσ ε Δήμο της Ερεχθηϊδο ς φυλής.. Πήρε την ονομασία της από τον ποταμό Κηφισό, του οποίοι οι κύριες πηγές βρίσκοντα ι στις ΒΔ πρόποδες της Πεντέλης (Κεφαλάρι) και εκβάλλει στο Φαληρικό όρμο. Από την Κηφισιά μεταφερότ αν νερό στην Αθήνα (6ος π.Χ. αιώνας) και αργότερα ο Ανδριανός κατασκεύα σε το « Ανδριάνει ο υδραγωγεί ο» για την ύδρευση της Αθήνας από τις εκεί πηγές. Ήταν γνωστή από την αρχαιότητ α για τις φυσικές ομορφιές της και ως τόπος εξοχής. Είχε πλούσια σε δάση και νερά. Τα καλοκαίρι α έμενε εκεί ο ποιητής της Νέας Κωμωδίας Μένανδρος (ο οποίος γεννήθηκε στην Κηφισιά). Έπαυλη στην Κηφισιά είχε και ο Ηρώδης ο Αττικός . Τόπος εξοχής και παραθερισ μού υπήρξε η Κηφισιά κατά την Φραγκοκρα τία και την Τουρκοκρα τία. Ιστορικό για την Κηφισιά είναι το θρυλικό «Θηρίο», το ατμοκίνητ ο τρένο Αθήνας- Κηφισιάς που εγκαινιάσ τηκε το 1888 και λειτούργη σε μέχρι το 1925, όταν τη γραμμή ανέλαβε ο ηλεκτρικό ς σιδηρόδρο μος. Από τις αρχές του 20ου αιώνα, στην Κηφισιά άρχισαν να κτίζονται κατοικίες με ταχύ ρυθμό και στις μέρες έφθασε σε μεγάλη έκταση και ακμή.