Αποστολέας Θέμα: Μεθυσμένη πολιτεία η Ραφήνα!  (Αναγνώστηκε 610 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Τριγλιανός Απόγονος
 • **
 • Συγχαρητήρια
 • -Δώσατε: 4
 • -Λάβατε: 25
 • Μηνύματα: 179
 • Age: 88
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 25
 • Τριγλία Ραφήνας. Μια ομάδα, μια ιστορία!
  • Επίσημη σελίδα της Τριγλίας Ραφήνας
Μεθυσμένη πολιτεία η Ραφήνα!
« στις: 26 Φεβρουάριος 2016, 02:43:39 πμ »
 • Publish
 • Μεθυσμένη πολιτεία είναι από το απόγευμα της Τετάρτης η Ραφήνα, αφού το καμάρι της, η Τριγλία έφερε το κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ στην πόλη.

  Οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα αν και δυσκολεύτ ηκαν από το αξιόμαχο σύνολο του ΑΠΟ Νικολακάκ ης, κατάφεραν έντεκα λεπτά πριν τη λήξη να σημειώσου ν το γκολ που τους χάρισε τη νίκη.

  Η τριγλία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 9΄ο Μέγας βρέθηκε σε πλεονεκτι κή θέση αλλά πλάσαρε άουτ. Σειρά του Κόντη τέσσερα λεπτά αργότερα, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 17' σέντρα φάουλ του Κόντη, μπερδεύτη καν ο Κολιάκης και ένας αμυντικός, αλλά δεν μπόρεσε να σουτάρει προς την εστία ο Σαγανάς.   
  Στο 26΄ ο Κότσι βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Νικολακάκ η όμως στην τελική προσπάθει α δεν τα κατάφερε. Δύο λεπτά αργότερα ο Εγιουρούμ έφυγε μόνος προς την εστία της Τριγλίας, μετά από κόντρα που κέρδισε με τον Μεϊμάρογλ ου, τον πρόλαβε όμως αμυντικός των κιτρινόμα υρων που γύρισε την μπάλα στον Δήμιζα και η διαιτητής έδωσε έμμεσο φάουλ.
  Το έμμεσο εκτελέστη κε από τους παίκτες του ΑΠΟ Νικολακάκ η χωρίς αποτέλεσμ α. Μεγάλη ευκαιρία για τον Κότσι στο 33΄ όταν μπήκε από δεξιά. άδειασε τον Νίκα, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί . Ένα λεπτό αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία για την Τριγλία με τον Βασιλείου, ο οποίος βγηκε μόνος του με τον τερματοφύ λακα, αλλά το σουτ που επιχείρησ ε αποκρούσθ ηκε με υπερέντασ η. Στις καθυστερή σεις ο Δάρρας βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, το γυριστό σουτ που έκανε όμως πήγε άουτ.

  Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Τριγλία Ραφήνας να πιέζει και στο 49' ο Βασιλείου πέρασε όλη την άμυνα του Νικολακάκ η, όμως πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα τον πρόλαβε ένας αντίπαλος . Στο 54' ο Παπιδάκης εκτέλεσε επικίνδυν α φάουλ και έδιωξε σε κόρνερ ο Δήμιζας.  Στο 60' καλή κεφαλιά του Πιτσούνη, έβγαλε σε κόρνερ ο τερματοφύ λακας της Τριγλίας Ραφήνας. Η χρυσή αλλαγή του Ηλία Καλοπήτα, Μιχάλης Παπαδόπου λος έδωσε την λύση για την Τριγλία στο 79΄όταν από δεξιά, μετά από ασσίστ του Βασιλείου, με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισ μούς των 600 και πλέον Ραφηνιωτώ ν που ακολούθησ αν την ομάδα στο γήπεδο της Βάρης.

  Στα αξιοσημεί ωτα του αγώνα η συνεχής παρότρυνσ η των παικτών της Τριγλίας από τους αθλητές των τμημα΄των υποδομών που ακολούθησ αν την ανδρική ομάδα και δεν σταμάτησα ν ούτε λεπτό να φωνάζουν.

  Ο Καραδέμητ ρος είχε διπλή χαρά, γιατί εκτός από το κύπελλο η γυναίκα του Ελένη, έφερε στο φως ένα υγιέστατο κοριτσάκι .

  Στην επιστροφή της αποστολής, η πλατεία της Ραφήνας γέμισε από καπνογόνα, ιαχές, κόρνες και πολλά πυροτεχνή ματα που πρόσφεραν ιδίοις χρήμασι ο Δήμαρχος κ. Πιστικίδη ς και ο Αντιδήμαρ χος κ. Παλπατζής .

  Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Δήμιζας, Σολδάτος, Μεϊμάρογλ ου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Μέγας, Κόντη (57΄Καραδέμητρος), Κότσι, Βασιλείου (89΄Σιάννης), Σαγανάς (66΄Μ. Παπαδόπου λος)

  Α.Π.Ο. Νικολακάκ ης:
  Κολιάκης, Δαμιανίδη ς, Νίκας, Ν. Παπαδόπου λος, Τσαπανίδη ς (50΄Παπιδάκης), Τερζίεφ (λ. τρ. 41΄Πανίδας), Καλέρης (84΄Νταγιάντας), Μητσέας, Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης.