Αποστολέας Θέμα: Επιστολή, του Κελάδη Αναστάσιου.  (Αναγνώστηκε 1219 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

  • Administrator
  • *****
  • Δώστε Συγχαρητήρια
  • -Δώστε: 135
  • -Λαμβάνω: 19
  • Μηνύματα: 473
  • Τόπος: Ραφήνα
  • Επιβράβευση του μέλους απο : 27
  • Φύλο: Άντρας
Επιστολή, του Κελάδη Αναστάσιου.
« στις: 06 Φεβρουάριος 2018, 04:01:41 μμ »
Αγαπητοί Τριγλιανο ί και Τριγλιανέ ς, Ραφηνιώτε ς και Ραφηνιώτι σσες,
Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.
Με αυτή μας την επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστή σουμε εγκάρδια  για την στήριξη και βοήθεια του Συλλόγου που μας έδωσε απλόχερα σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της οικογένει ά μας.
Η ανθρωπιά και η αγάπη είναι δύο αρετές που σπανίζουν στις μέρες μας με μεγάλη εξαίρεση τον Σύλλογο Τριγλιανώ ν που αποδεικνύ ει ότι είναι αληθινός και υποστηρίζ ει τις αξίες και τα πιστεύω αυτού του τόπου. Ένα πράγμα που λείπει από όλες τις κοινωνίες παγκοσμίω ς και γι ’αυτό έχουμε οδηγηθεί στην σημερινή κατάσταση καθώς μόνο τα υλικά αγαθά και τα χρήματα έχουν αξία σήμερα. Όχι η ανθρωπιά και όχι οι αξίες και το ήθος.
Με αυτή εδώ την αφορμή, θα θέλαμε να πούμε και δύο λόγια για τις αξίες και τα πιστεύω που μας άφησε πίσω ο πατέρας μας μιας και ήταν και αυτός ένας Τριγλιανό ς. ‘Ένας άνθρωπος που αγαπούσε τους συνανθρώπ ους του, πάντα πρόσχαρος και πρόθυμος να βοηθήσει ακόμα και ας μην μπορούσε. Πάντα με το χαμόγελο. Μια μορφή την οποία την έχει ανάγκη κάθε πολιτεία για να μπορεί να ζει αρμονικά και να προοδεύει . Ένας πολύ βασικός κανόνας που μας έμαθε και ο οποίος είναι είδος προς εξαφάνιση πια είναι ο αλληλοσεβ ασμός. Να σεβόμαστε αυτό που κάνουμε, να σεβόμαστε τον Θεό αλλά πάνω από να σεβόμαστε την ελευθερία και τα θέλω του άλλου. Ο συνάνθρωπ ος είναι αυτός που θα είναι αύριο δίπλα σου και στη χαρά και στη λύπη, στη δύσκολη στιγμή να σε βοηθήσει έτσι ώστε να συμπορεύε στε αρμονικά μέσα σε μια κοινωνία. Επόμενο και πολύ βασικό χαρακτηρι στικό γνώρισμα αν θέλεις να πας μπροστά στην ζωή σου είναι η ειλικρίνε ια και η διαφάνεια . Με το να είσαι ειλικρινή ς πετυχαίνε ις το να είσαι ο εαυτός σου και όχι κάτι ψεύτικο για να ξεγελάσει ς τους συναδέρφο υς σου, να εξαπατήσε ις τον γείτονά σου , να κλέψει την κοινωνία σου για να πετύχεις του στόχους σου. Διαφάνεια σε ότι και να κάνεις έτσι ώστε να δείχνεις σε όλους τις προθέσεις σου, τα θέλω σου και πως είσαι αυθεντικό ς. Επόμενο είναι το ήθος και να είσαι πάντα δίκαιος απέναντι στους άλλους όσο λάθος και αν είναι αυτοί. Με το να φθείρεις τον εαυτό σου και την προσωπικό τητα σου για να γίνεις απλά πιο πλούσιος, εκμεταλλε υόμενος τους συνανθρώπ ους αντί να είσαι ηθικός και να αρκείσαι σε αυτό που σου αξίζει και όχι να θέλεις παραπάνω για να γίνεις πλουσιότε ρος από τον γείτονά σου. Ένα ακόμα πολύ βασικό στοιχείο είναι η μη άσκηση βίας καθώς η βία δεν είναι μέσω επικοινων ίας ούτε η λύση για να επιλυθούν τα προβλήματ α σου καθώς ο λόγος είναι το πιο ισχυρό μέσω του ανθρώπου σε αυτό τον πλανήτη.
 
Ο Νικόλας Κελάδης ήταν ένας άνθρωπος που προσπαθού σε πάντα να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του, την οικογένει α του, τους φίλους του και του συμπολίτε ς του. Ήταν ένας άνθρωπος που δε του άρεσαν οι διαπληκτι σμοί και χρησιμοπο ιούσε πάντα το χιούμορ σαν δούρειο ίππο για να μπορέσει να λύσει τα προβλήματ α και να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά του. Όσο άσχημα και αν ήρθαν τα πράγματα στην ζωή του πάντα προσπαθού σε για το καλύτερο. Στην ζωή του βρέθηκε 3 φορές να δει να γκρεμίζετ αι ότι είχε χτίσει αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω και κατάφερνε και σηκωνόταν στα πόδια του με αξιοπρέπε ια και ήθος. Η ζωή ενός ανθρώπου πρέπει να αποτελεί παράδειγμ α για τους άλλους και ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά καθώς μέσα από αυτήν μπορούμε να μάθουμε τα σωστά και να αποφύγουμ ε τα λάθη. Η ιστορία πρέπει πάντα να μας εκπαιδεύε ι και να μας κάνει καλύτερου ς γι’ αυτό και η ιστορία ενός ανθρώπου καθώς και ενός τόπου μόνο καλό μπορεί να σου κάνει στην ζωή σου. Γι’ αυτό και εμείς πρέπει να κρατήσουμ ε και να μάθουμε από τα καλά στοιχεία του πατέρα μας και αν αποφύγουμ ε τα λάθη του. Έτσι μόνο θα σεβαστούμ ε την ζωή του και θα αποδείξου με πως η ζωή του είχε νόημα και αξία.
Η ζωή συνεχίζετ αι όπως πρέπει και εμείς. Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, όποτε το μόνο που μας μένει είναι να κοιτάμε μπροστά. Οπότε συνεχίζου με πια μόνο με τον βράχο της οικογένει ας μας, την μητέρα μας, που είναι πάντα δίπλα μας να μας στηρίζει και να μας βοηθά.
 
Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου να έχουν υγεία και να ζουν αρμονικά και ευτυχισμέ να με τις οικογένει ες τους. Η ζωή πάντα θα έχει δοκιμασίε ς στις οποίες θα πρέπει να βγαίνουμε νικητές και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε υγιής, θετικοί και γεμάτη ενέργεια.
 
Εκ μέρους της μητέρας μας και ημών,
 
Αναστάσιο ς και Ανδρέας Κελάδης
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσο υμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθ ήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστού με, αναπτύσον τας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal