Σύλλογοι και φορείς των Απανταχού Τριγλιανών => Α.Ο.Τ Ραφήνας => Μήνυμα ξεκίνησε από: A.O.Τριγλίας Ραφήνας στις 16 Νοέμβριος 2015, 12:57:12 μμ

Τίτλος: Το τρένο πέρασε και από τον Κρουσώνα
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 16 Νοέμβριος 2015, 12:57:12 μμ
Με πάθος, δύναμη και μέταλλο νικητή η Τριγλία Ραφήνας πέρασε και από τον Κρουσώνα με σκορ 1-0, συνεχίζον τας την αήττητη πορεία της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία .

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε αναγνωρισ τικά και για τις δύο ομάδες, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα, έδειξαν ότι το ήθελαν πιο πολύ, κυριαρχών τας στο νευραλγικ ό χώρο του κέντρου. Στο 17΄ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Ραφήνας, όταν ο Προκόπης Σαγανάς πλάσαρε άουτ όταν βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, μετά από κάθετη μπαλιά του Γούλα. Στο 29΄ ήταν η σειρά του Λευτέρη Κότσι να χάσει μεγάλη ευκαιρία να βάλει την Τριγλία μπροστά στο σκορ, αλλά το πλασέ που επιχείρησ ε έκοψε μισό μέτρο από την γραμμή του τέρματος, ο αμυντικός του ΠΑΟ Κρουσώνα Μπάμπης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εμφανή υπεροχή της Τριγλίας Ραφήνας και ήταν θέμα χρόνου, πότε αυτή θα μετουσιωθ εί σε γκολ. Στο 56΄ ο Προκόπης Σαγανάς έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία όταν μπήκε από δεξιά μόνος, αλλά το πλασέ που επιχείρησ ε έδιωξε σε κόρνερ ο Κουρουπάκ ης. Η Τριγλία Ραφήνας συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και ότι δεν έκανε ο Σαγανάς στις προηγούμε νες φάσεις, τελικά το πέτυχε στο 72΄ όταν με δυνατό πλασέ νίκησε τον Κουρουπάκ η και έγραψε το ΠΑΟ Κρουσώνα – Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας 0-1. Στο 83΄ έγινε η φάση του αγώνα, όταν ο Σαβελίδης έπιασε δυνατή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Λέτσο σηκώθηκε εντυπωσια κά και έδιωξε σε κόρνερ.

Με αυτή τη νίκη η Τριγλία Ραφήνας σταθεροπο ιήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογί ας της Γ΄ Εθνικής κατηγορία ς και θα αντιμετωπ ίσει την Κυριακή 22/11/2015 στο γήπεδο Ραφήνας τον Ιάλυσο, με σαφώς ανεβασμέν η ψυχολογία .

Π.Α.Ο. Κρουσώνα: Κουρουπάκ ης, Γιαννακάκ ης, Μπάμπης(70′ Ρομπάκης), Καλεμάκης, Καρυπίδης, Κανδηλάκη ς, Μανιδάκης, Νηστικάκη ς (47′ Χύζι), Πήλιος, Σκούφος, Σαβελίδης(75′ Μάστορας)

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Λέτσο, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλ ου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Κότσι (75′ Μουλλάκης), Γούλας, Κόντη (85′ Παπαδόπου λος), Βασιλείου (90′ Τσαγκαρόπ ουλος), Σαγανάς