Σύλλογοι και φορείς των Απανταχού Τριγλιανών => Παράρτημα Νέας Τρίγλιας => Μήνυμα ξεκίνησε από: Mπαπαρουξή Χρύσα στις 15 Ιούνιος 2011, 04:17:19 μμ

Τίτλος: Επισκεψη μαθητων στο μουσειο του Συλλογου των Απανταχου Τριγλιανων στη Ν.Τριγλια
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 15 Ιούνιος 2011, 04:17:19 μμ
Στις 7 Ιουνιου 2011 ,τα μελη του παραρτημα τος Ν.Τριγλια ς του Συλλογου Απανταχου Τριγλιανω ν,δεχθηκαν επισκεψη μαθητων του Α' Δημοτικου Σχολειου Φιλυρου Θεσσαλονι κης στο κτιριο του συλλογου. Τα παιδια συνοδευε ο Τριγλιανη ς καταγωγης ιεροδιδασ καλος Π.Αναστασ ιος Κοντολεων και οι γονεις τους..Η προεδρος κ.Δεσποιν α Παρασκευα τους μιλησε για τον σκοπο του Συλλογου μας και τους παρουσιασ ε συνοπτικα την ιστορια της ΝΤριγλιας προβαλλον τας σχετικη ταινια μικρου μηκους.Στ η συνεχεια οι μικροι μας φιλοι με τους γονεις τους ξεναγηθηκ αν στο Μουσειο που βρισκετε στο χωρο του κτιριου του Συλλογου μας, απο την αντιπροεδ ρο κ.Χαρικλε ια Κουφουδη και αλλα μελη της Διοικουσα ς επιτροπης .
Τα παιδια εντυπωσια στηκαν απο τα εκθεματα του μουσειου και μαζι με τον ιεροδιδασ καλο τους Π.Αναστασ ιο υποσχεθηκ αν οτι θα μας επισκεφτο υν ξανα.
Τους περιμενου με λοιπον ,οπως περιμενου με και ολα τα σχολεια και του δικου μας και αλλων δημων, γιατι σημαντικο τερος σκοπος μας ειναι να μαθουν τα παιδια μας την ιστορια του τοπου μας.

(http://www.triglianoi.gr/gallery/3_09_03_10_3_00_25.jpeg) (http://www.triglianoi.gr/gallery/3_03_07_11_2_53_52.jpeg)