Αποστολέας Θέμα: Κρατάμε το αήττητο!  (Αναγνώστηκε 621 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Τριγλιανός Απόγονος
 • **
 • Συγχαρητήρια
 • -Δώσατε: 4
 • -Λάβατε: 25
 • Μηνύματα: 179
 • Age: 89
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 25
 • Τριγλία Ραφήνας. Μια ομάδα, μια ιστορία!
  • Επίσημη σελίδα της Τριγλίας Ραφήνας
Κρατάμε το αήττητο!
« στις: 23 Δεκέμβριος 2015, 10:42:26 πμ »
Τους βαθμούς της νίκης πέταξε η Τριγλία Ραφήνας, στο κυριακάτι κο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιώς. Έχασε μάλιστα και την ευκαιρία να πλησιάσει στον έναν βαθμό τον πρωτοπόρο Φωστήρα, που έχασε στην Ρόδο. Παρόλα αυτά, η Τριγλία κρατάει το αήττητο και είναι μάλιστα η μοναδική ομάδα στον Γ΄ Εθνική που το έχει καταφέρει αυτό.

Η ομάδα της Ραφήνας ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, πιέζοντας από τον χώρο του κέντρου και κάτω, σε αντίθεση με τους Πειραιώτε ς που είχαν στήσει την ομάδα τους με καθαρά αμυντικό προσανατο λισμό και με τους 11 παίκτες κάτω από την μεσαία γραμμή. Μόλις στο 6΄ λεπτό έγινε η πρώτη φάση του αγώνα όταν ο Γιάννης Κόντη βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύ λακα, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 16΄ έπειτα από σέντρα από δεξιά η κεφαλιά του Δάρρα πέρασε άουτ. Στο 25' ήταν η σειρά του Σκαφίδα να στείλει την μπάλα άουτ. Στο 45΄ ο Μανδύλης έστειλε την μπάλα άουτ σε εκτέλεση φάουλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να κερδίζει κάποια μέτρα στο γήπεδο και να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. Στο 49΄δυνατό σουτ του Μπαλτζάκη απέκρουσε ο Λέτσο. O Βασιλείου στο 52΄ έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Η μεγάλη φάση για την Τριγλία Ραφήνας έγινε στο 58΄ όταν ο Μιχάλης Παπαδόπου λος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνα του Ατρομήτου, αλλά η δυνατή κεφαλιά που έκανε έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 64΄ ο Μπαλτζάκη ς από ελεγχόμεν η θέση οφσάιντ ξέφυγε από δεξιά, αλλά το πλασέ που επιχείρησ ε πέρασε μόλις άουτ. Από το σημείο αυτό και μετά οι παίκτες του Ατρομήτου άρχισαν την τακτική των καθυστερή σεων, με τους παίκτες της πειραιώτι κης ομάδας να πέφτουν κάθε λίγο στον αγωνιστικ ό χώρο, προφασιζό μενοι τραυματισ μούς. Αυτό είχε σαν συνέπεια να φορτωθούν οι πάικτες της Τριγλίας με άγχος και εκνευρισμ ό και να προσπαθού ν με ανορθόδοξ ο τρόπο να επισκεφθο ύν την εστία του Παπαδόπου λου. Στο 66΄ μετά από σέντρα του Μανδύλη, ο Φλοσάρντ Μάλτσι δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και να στείλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80΄ ο Θωμάς Βασιλείου εκμεταλλε ύθηκε την λάθος συνεννόησ η μεταξύ τερματοφύ λακα  και άμυνας Ατρομήτου, αλλά δεν μπόρεσε να κρεμάσει τον τερματοφύ λακα και το σουτ βγήκε άουτ. Στο 87΄ ο Ράπτης κόντεψε να παγώσει την Ραφήνα, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησ ε απέκρουσε εντυπωσια κά ο Λέτσο. Στο τελευταίο λεπτό έγινε γενική σύρραξη των παικτών στον αγωνιστικ ό χώρο, με συνέπεια να αποβληθού ν οι Στρατής με δεύτερη κίτρινη και ο Μεϊμάρογλ ου με απευθείας κόκκινη. Με την επέμβαση των ψυχραιμότ ερων τα πνεύματα ηρέμησαν, το παιχνίδι συνεχίσθη κε και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερή σεων ο Χρήστος Μουλλάκης έχασε ευκαιρία να δώσει στην Τριγλία τη νίκη, αλλά το δυνατό σουτ που έκανε κατέληξε σε κόρνερ.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Λέτσο, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλ ου, Δάρρας, Τσέπας (68' Κότσι), Σκαφίδας (82' Μουλλάκης), Μανδύλης, Γούλας, Κόντη (62' Μάλτσι), Βασιλείου, Παπαδόπου λος.

Ατρόμητος Πειραιώς: Παπαδόπου λος, Σιδηρόπου λος, Μαρινάκης, Σιγάλας, Φυσσαράκη ς, Στρατής, Κολιός, Αριανούτσ ος (46' Οξύσογλου), Θανόπουλο ς (35' Μπαλτζάκη ς), Ράπτης (89' Γατζώρης), Δονάσης