Αποστολέας Θέμα: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΒΙΘΥΝΙΑΣ  (Αναγνώστηκε 1743 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

alekostriglia

  • Επισκέπτης
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΒΙΘΥΝΙΑΣ
« στις: 20 Μάιος 2011, 08:37:14 πμ »
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩ Ν ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΙΓΛΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥ Ν ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΒΙΘΥΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝ ΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΣΣΑ
ΠΑΛΙΑ ΤΡΙΓΛΙΑ - ΠΑΛΙΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ
ΒΟΣΠΟΡΟ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝ ΗΣΑ
5 ΗΜΕΡΕΣ  ΑΠΟ 17\06 ΕΩΣ 21\061η ημέρα. Αναχώρηση από την Ν. Τρίγλια στις 17\06 και ώρα 22.00
2η ημέρα. Διασχίζον τας την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, στάση για καφέ περιφερει ακά της Καβάλας. Συνεχίζου με μέσω Ξάνθης, Κομοτηνής, Αλεξανδρο ύπολης άφιξη στα σύνορα των Κήπων για τον έλεγχο των διαβατηρί ων. Μικρή στάση στο κατάστημα αφορολόγη των ειδών. Μετά τις απαραίτητ ες διατυπώσε ις, διέλευση των Τούρκικων συνόρων και συνεχίζου με μέσω Κεσσανης άφιξη στην Καλλίπολη απ όπου και θα πάρουμε το καραβάκι στις 06.00 το πρωί για να περάσουμε απέναντι στην Λάμψακο. Αμέσως μετά παίρνουμε τον δρόμο για την Προύσα αφού πρώτα επισκεφθο ύμε την Λίμνη της Απολλωνια δας . Άφιξη στην Πράσινη Προύσα στις 13.00 το μεσημέρι  όπου και θα ξεναγηθού με, στην πόλη. Αμέσως μετά άφιξη στο ξενοδοχεί ο. Τακτοποίη ση. Το απόγευμα αφού ξεκουραστ ούμε θα επισκεφθο ύμε την παλιά πατρίδα την πανέμορφη Τρίγλια για 2 περίπου ώρες. Επιστροφή στο ξενοδοχεί ο για το δείπνο. Διανυκτέρ ευση.
3η ημέρα. Πρωινό και ελεύθεροι για 2 ώρες περίπου στην σκεπαστή αγορά της Προύσας όπου εκεί υπάρχουν τα καλύτερα μεταξωτά και μπουρνούζ ια. Αμέσως μετά θα πάρουμε τον δρόμο για τα παλιά Μουδανιά. Σιγή. Βελετλερ. Αφού ξεναγηθού με στα παλιά χωριά μας θα παραμείνο υμε την υπόλοιπη ημέρα μας στην παλιά Τρίγλια. Επιστροφή στο ξενοδοχεί ο για το δείπνο, και έπειτα χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρ ευση.
4 ημέρα. Πρωινό . Και  παίρνουμε τον δρόμο για την πόλη των πόλεων την Κωνσταντι νούπολη. Αμέσως μετά ξενάγηση στον περίλαμπρ ο ναό της Αγίας Σοφίας, και επίσκεψη στην σκεπαστή αγορά του Καπαλι Τσαρσί με τα 4000 μαγαζιά. Άφιξη στο ξενοδοχεί ο τακτοποίη ση. Το απόγευμα προαιρετι κά μπορούμε να κάνουμε την κρουαζιέρ α στον Βόσπορο. Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρ ευση.
5η ημέρα. Πρωινό και πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφή ς θα επισκεφθο ύμε το Οικουμενι κό Πατριαρχε ίο, την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (μπαλουκλι) , την Μονή των Βλαχερνών . Στην συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφή με τις καλύτερες εντυπώσει ς, άφιξη αργά το βράδυ στην Χαλκιδική .


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Τιμή συμμετοχή ς 230€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑ ΝΕΙ
•   Τη μεταφορά με υπερυψωμέ να λεωφορεία νέου τύπου του γραφείου μας.
•   Τις διανυκτερ εύσεις σε ξενοδοχεί α 5 και 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
•   Τις ξεναγήσει ς του προγράμμα τος με επίσημο ελληνόφων ο ξεναγό
•   Αρχηγό, συνοδό του γραφείου μας.
•   Ασφάλεια αστικής ευθύνης
•   Τα πρωινά και 2 γεύματα
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑ ΝΕΙ
•   Εισόδους μουσείων, και ότι άλλο αναγράφετ αι ως προαιρετι κό

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
•   Διατηρούμ ε το δικαίωμα της αλλαγής του προγράμμα τος χωρίς καμία παράλειψη .
•   Οι συμμετέχο ντες από τη Θεσσαλονί κη, θα επιβιβασθ ούν στα πούλμαν από τη Θεσσαλονί κη.
•   Τα παραπάνω ξενοδοχεί α είναι το ALMYRA στην Προύσα 5***** και το GREEN PARK 4**** στην Κωνσταντι νούπολη περιοχή ΤΑΧΙΜ. 


 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙ ΕΣ / ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ:
κα Ελένη Γκίκογλου,  τηλ. 694872556 9
κα Χαρίκλεια Κουφίδου τηλ. 237305109 4