Συμφωνητικό εγγραφής

Με την εγγραφή σας στο φόρουμ, συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, αγενές, που να προκαλεί μίσος, πρόστυχο, βλάσφημο, που να απειλεί ή να παραβιάζει την ιδιωτική σφαίρα ενός άλλου μέλους, ή να έρχεται σε αντίθεση με κάποιον ελληνικό η διεθνή νόμο. Επίσης, συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό το οποίο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου τρίτου χωρίς να έχετε την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του υλικού αυτού. Επιπλέον, απαγορεύονται σε αυτό το φόρουμ τα ανεπιθύμητα εμπορικοδιαφημιστικά μηνύματα (spam), η αποστολή τεράστιων όγκων πληροφοριών (flooding), κάθε είδους διαφημίσεις, οι αλυσιδωτές επιστολές (chain letters), το πυραμιδικό μάρκετινγκ και κάθε είδους παρενοχλήσεις προς άλλα μέλη.

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι ιδιοκτήτες αυτού του φόρουμ δεν μπορούν να επαληθεύσουν την εγκυρότητα της κάθε δημοσίευσης. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι δημοσιεύσεις δεν παρακολουθούνται συνεχώς, επομένως οι ιδιοκτήτες του φόρουμ δεν είναι υπεύθυνοι για το όποιο περιεχόμενο τους και δεν εγγυώνται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών. Οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τις συνέγραψε και όχι απαραίτητα τις απόψεις του συγκεκριμένου φόρουμ, των διαχειριστών και των συντονιστών του ή του ιδιοκτήτη του. Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι ανάρμοστο, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως ένα διαχειριστή ή συντονιστή του φόρουμ. Οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τις συνέγραψε και όχι απαραίτητα τις απόψεις του συγκεκριμένου φόρουμ, των διαχειριστών και των συντονιστών του ή του ιδιοκτήτη του. Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι ανάρμοστο, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως ένα διαχειριστή ή συντονιστή του φόρουμ. Επειδή αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη, παρακαλούμε καταλάβετε ότι δεν είναι εφικτό να διαγραφούν ή να διορθωθούν οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις άμεσα. Η ίδια τακτική ισχύει και για τις πληροφορίες που υπάρχουν στα προφίλ των μελών.

Παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των αναρτημένων μηνυμάτων σας. Επιπλέον, συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να κρατήσετε αβλαβείς τους ιδιοκτήτες αυτού του φόρουμ, τυχόν σχετικούς ιστότοπους με αυτό το φόρουμ, το προσωπικό του και τις θυγατρικές του. Οι ιδιοκτήτες αυτού του φόρουμ διατηρούν επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητά σας (ή οποιεσδήποτε άλλες σχετικές πληροφορίες που συλλέγονται σε αυτήν την υπηρεσία) σε περίπτωση επίσημης καταγγελίας ή νομικής ενέργειας που προκύπτει από οποιαδήποτε κατάσταση που προκαλείται από τη χρήση αυτού του φόρουμ.

Έχετε τη δυνατότητα, καθώς εγγράφεστε, να επιλέξετε το όνομα χρήστη σας. Σας συμβουλεύουμε να διατηρήσετε το όνομα κατάλληλο. Με αυτόν τον λογαριασμό χρήστη που πρόκειται να εγγραφείτε, συμφωνείτε να μην δώσετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας σε άλλο άτομο εκτός από έναν διαχειριστή, για την προστασία σας και για λόγους εγκυρότητας. Συμφωνείτε επίσης να ΜΗΝ χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τον λογαριασμό άλλου ατόμου για οποιονδήποτε λόγο. Σας συνιστούμε επίσης ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο και μοναδικό κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας, για να αποτρέψετε την κλοπή λογαριασμού.

Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε σε αυτό το φόρουμ, θα μπορείτε να συμπληρώσετε ένα λεπτομερές προφίλ. Είναι δική σας ευθύνη να παρέχετε καθαρές και ακριβείς πληροφορίες. Οποιαδήποτε πληροφορία ο ιδιοκτήτης ή το προσωπικό του φόρουμ κρίνει ότι είναι ανακριβής ή χυδαία στη φύση θα αφαιρεθεί, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ενδέχεται να επιβάλλονται κατάλληλες κυρώσεις.

Λάβετε υπόψη ότι με κάθε ανάρτηση, η διεύθυνση IP σας καταγράφεται, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποκλειστείτε από αυτό το φόρουμ ή να επικοινωνήσετε με τον ISP σας. Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση σημαντικής παραβίασης αυτής της συμφωνίας.

Σημειώστε επίσης ότι το λογισμικό τοποθετεί ένα cookie, ένα αρχείο κειμένου που περιέχει κομμάτια πληροφοριών (όπως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας), στην κρυφή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας. Αυτό χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για να σας κρατά συνδεδεμένους/αποσυνδεδεμένους. Το λογισμικό δεν συλλέγει ούτε αποστέλλει οποιαδήποτε άλλη μορφή πληροφοριών στον υπολογιστή σας.