Στο τέλος μίλησε η Τριγλία

Ξεκίνησε από A.O.Τριγλίας Ραφήνας, 12 Οκτωβρίου 2015, 03:38:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

A.O.Τριγλίας Ραφήνας

Μπροστά σε 800 φιλάθλους που βρισκόταν στο γήπεδο Ταύρου (ανάμεσα τους και 100 ραφηνιώτες), η Τριγλία Ραφήνας πήρε μία παλληκαρίσια ισοπαλία, παγώνοντας τους φιλάθλους του Φωστήρα στο 89΄.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Ραφήνας, όταν με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του αγώνα, ο Ζαγοριανός πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας, μετά από εκτέλεση φάουλ και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Δήμιζα, κάνοντας το 1-0 για τον «Φονέα των γιγάντων». Οι παίκτες της Τριγλίας εμφανώς επηρεασμένοι από το γρήγορο γκολ και από τον κακό αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι καλό, παραχωρώντας χώρο στην ομάδα του Φωστήρα.
Από το 15΄ όμως και μετά, οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα ανέβασαν στροφές, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση με τον Θωμά Βασιλείου, στο 19΄ και στο 24΄. Στο 26΄ μεγάλη διπλή ευκαιρία για την ομάδα της Τριγλίας, αλλά ούτε ο Σκαφίδας, ούτε ο Σαγανάς, μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Τριγλία μπήκε αποφασισμένη να ισοφαρίσει και να πάρει κάτι καλό. Στο 54΄ μετά από σέντρα από δεξιά, ο Σαγανάς έπιασε καρφωτή κεφαλιά, που υποχρέωσε τον Γιώρα να αποκρούσει θεαματικά. Από αυτό το σημείο, ο Φωστήρας ισορρόπησε τον αγώνα, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος να παιχθεί ένας αγώνας γκραν γκινιόλ. Στο 60΄το σουτ του Δωροβίνη απέκρουσε με υπερένταση ο Δήμιζας, ενώ στο 75΄ το σουτ του Σαγανά έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 84΄ ο Δωροβίνης έφυγε μόνος του προς την μεγάλη περιοχή της Τριγλίας, ο Κάρδαρης τον ανέτρεψε έξω από την μεγάλη περιοχή και σαν τελευταίος παίκτης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Στο 85΄ ο Δωροβίνης εκτέλεσε φάουλ, αλλά επέκρουσε θεαματικά ο Δήμιζας.

Κι ενώ όλα φαίνονταν ότι το παιχνίδι θα έληγε με νίκη του Φωστήρα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα βρέθηκε από δεξιά στον Δάρρα που επιχείρησε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια, έφτασε στον Θωμά Βασιλείου, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Γιώρα και έκανε το τελικό 1-1.

Φωστήρας: Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Μαγγίνας, Βελέτης, Λάσκαρης, Δωροβίνης, Ντάφλας, Κούτρος (62′ Ιατρού), Ζαγοριανός (78′ Καϊμακαμούδης).

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Δήμιζας, Κάρδαρης, Μανδύλης, Δάρρας, Μεϊμάρογλου, Τσέπας (Κότσι 82'), Σκαφίδας (Μάλτσι 73'), Γούλας, Κόντη (Ζέκιο 64΄), Σαγανάς, Βασιλείου.