Αποστολέας Θέμα: Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπυ  (Αναγνώστηκε 767 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Τριγλιανός Απόγονος
 • **
 • Συγχαρητήρια
 • -Δώσατε: 4
 • -Λάβατε: 25
 • Μηνύματα: 179
 • Age: 89
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 25
 • Τριγλία Ραφήνας. Μια ομάδα, μια ιστορία!
  • Επίσημη σελίδα της Τριγλίας Ραφήνας
Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπυ
« στις: 11 Οκτώβριος 2016, 04:14:40 μμ »
Δεν τα κατάφερε η Τριγλία Ραφήνας και έχασε στο τοπικό ντέρμπυ από την συνδημότι σσα ομάδα της Θύελλας Διασταύρω σης Ραφήνας με σκορ 4-2.

Μπροστά σε περίπου 600 θεατές, εκ των οποίων 250  της Θύελλας, ξεκίνησε το ντέρμπυ, με τον Πουλάκο στο 6΄να εξαπολύει δυνατό σουτ και να αποκρούει δύσκολα ο Παπαδόπου λος. Στο 16΄και κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Γκίκας έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Δήμιζα και η μπάλα αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι καρφώθηκε στο γάμα του Δήμιζα γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη . Από το σημείο αυτό και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η Τριγλία ενέτεινε τις προσπάθει ες της και στο 32΄ ο Κότσι θα μπορούσε να ισοφαρίσε ι, αλλά το σουτ που επιχείρησ ε σε συρτή σέντρα από δεξιά, έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπου λος. Η κλασσικότ ερη ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε στο 38΄όταν ο Γιώργος Πουλάκος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Θύελλας. Στο 42΄ ο Ποτουρίδη ς ελίχθηκε ωραία από αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησ ε έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ίδια τύχη είχε και το σουτ του Κότσι στις καθυστερή σεις του πρώτου ημιχρόνου .

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Τριγλία μπήκε αποφασισμ ένη στο γήπεδο για την ισοφάριση . Στο 47΄ βγήκε σέντρα από δεξιά και ο Ποτουρίδη ς με ωραία ενέργεια εκμεταλλε ύθηκε την αδράνεια της άμυνα της Θύελλας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το Τριγλία-Θύελλα 1-1. Η απάντηση της Θύελλας ήταν άμεση και στο 49΄ πετάχτηκε ο Παναγιωτό πουλος στην καρδιά της άμυνα της Τριγλίας και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσε ι Δήμιζα. Δύο λεπτά αργότερα ο Χαρακτίδη ς ελίχθηκε έξω από την περιοχή της Τριγλίας και από την γραμμή της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα δυνατό φαλτσαρισ τό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το Τριγλία-Θύελλα 1-3. Στο 62΄ σε μία ανεξήγητη απόφαση του διαιτητή, η Τριγλία έμεινε με δέκα παίκτες, όταν αποβλήθηκ ε ο Ποτουρίδη ς με δεύτερη κίτρινη, σε απλό μαρκάρισμ α που έκανε σε παίκτη της Θύελλας. Στο 68’ η Θύελλα πλησίασε σε ένα τέταρτο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Βαζέχα κατέληξε άουτ. Η Τριγλία προσπαθού σε σε όλο αυτό το διάστημα να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αυτό έγινε εφικτό στο 87΄ όταν ο Νικολόπου λος μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έπιασε δυνατό πλασέ που αποκρούσθ ηκε από τον Παπαδόπου λο και στην επαναφορά ο Πουλάκος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Και ενώ η Τριγλία πίεζε για την ισοφάριση, στον χρόνο που απέμενε, ο διαιτητής του αγώνα στο 90΄ έδωσε πέναλτι σε απλό μαρκάρισμ α ώμο με ώμο πάνω στον Βαζέχα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παναγιωτό πουλος, κάνοντας το τελικό Τριγλία-Θύελλα 2-4.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Σαλταμάρα ς, Μπίρης, Μητσόπουλ ος, Κότσι (80′ Θ. Μπαστάνης), Παπαδόπου λος (72′ Γ. Μπαστάνης), Ποτουρίδη ς, Καλογιάνν ης (58′ Νικολόπου λος), Πουλάκος.

Α.Π.Ο. Θύελλας Διασταύρω σης Ραφήνας: Παπαδόπου λος, Γκίκας (52′ Δημητρίου), Φύτρος, Μανουσάκη ς, Ντούνης, Αφράτης, Χαρακτίδη ς (89′ Μακρής), Βαζέχα, Ντόσκας, Παναγιωτό πουλος, Ζέκιο (76′ Μπουντάκη ς).