Αποστολέας Θέμα: Με κόντρα την διαιτησία!  (Αναγνώστηκε 544 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Τριγλιανός Απόγονος
 • **
 • Συγχαρητήρια
 • -Δώσατε: 4
 • -Λάβατε: 25
 • Μηνύματα: 179
 • Age: 89
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 25
 • Τριγλία Ραφήνας. Μια ομάδα, μια ιστορία!
  • Επίσημη σελίδα της Τριγλίας Ραφήνας
Με κόντρα την διαιτησία!
« στις: 20 Φεβρουάριος 2018, 12:52:23 πμ »
Σε έναν αγώνα που χαρακτηρί σθηκε από το πάθος, τις σκληρές μονομαχίε ς και την αλλοπρόσα λλη διαιτησία, η Θύελλα Ραφήνας κέρδισε με 1-0 την Τριγλία Ραφήνας και έβαλε στο σακούλι της τρεις υπερπολύτ ιμους βαθμούς για την σωτηρία, σε αντίθεση με την Τριγλία Ραφήνας που θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν και να δείξει σοβαρότητ α και αγωνιστικ ότητα στα εναπομείν αντα έξι παιχνίδια του πρωταθλήμ ατος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες των δύο ομάδων να κατευθύνο νται και να αφήνουν λουλούδια στην θέση που καθότανε για χρόνια ο ταμίας της Τριγλίας Ραφήνας και πιστός φίλος της μεγάλης ομάδας της Ραφήνας Γιώργος Πιστικός. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Τριγλίας είχε την υπεροχή και περιόρισε την Θύελλα σε δεύτερο ρόλο. όσο περνούσε μάλιστα η ώρα, οι παίκτες της Τριγλίας ήταν πιο κινητικοί και πατούσαν πιο εύκολα στην περιοχή της Θύελλας. Στο 38΄ ο Αμπντουρα χμάνι ελίχθηκε από αριστερά, έβγαλε συρτή σέντρα προς τον Κατσαβριά, αλλά το πλάσε που επιχείρησ ε κατέληξε μόλις άουτ. Στο 44΄ δυνατό σουτ του Κατσαβριά εξουδετέρ ωσε δύσκολα ο Πάντος.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο διαιτητής της αναμέτρησ ης προφανώς επηρεασμέ νος από τις μέρες των αποκριών, ξεκίνησε να σφυρίζει αλλοπρόσα λλα. Στο 48΄ σε σουτ παίκτη της Θύελλας, ο Νικολακόπ ουλος ο οποίος ήταν σε απόσταση δύο μέτρων από την μπάλα και στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, προσπάθησ ε να γυρίσει τον κορμό του για να αποκρούσε ι. Η μπάλα του βρήκε το χέρι και ο διαιτητής προς γενική κατάπληξη του έδωσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον έστειλε στα αποδυτήρι α. Το φάουλ ανέβαλε να εκτελέσει ο Χαρακτίδη ς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ιωσήπου, Στην συνέχεια και μέχρι να πετύχει το γκολ η Θύελλα,΄ ο διαιτητής σφύριζε απανωτά φάουλ, έξω από την περιοχή της Τριγλίας. Στο 56΄ σε φάουλ υπέρ της Θύελλας ένα μέτρο έξω από την περιοχή της Τριγλίας, ο Χαρακτίδη ς με απευθείας εκτέλεση έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 67΄ πάλι σε φάουλ έξω από την περιοχή της Τριγλίας, το επικίνδυν ο σουτ του Χαρακτίδη εξουδετέρ ωσε δύσκολα ο Ιωσήπου. Στο 70΄ ξανά απευθείας φάουλ ο Χαρακτίδη ς και η μπάλα άουτ. Στο διάστημα αυτό η Τριγλία παίζοντας με δέκα παίκτες προσπαθού σε να βγει στην κόντρα και να πιέσει όπως μπορούσε την Θύελλα. Ο αγώνας μοιραία πήγε στο πάθος και στα σκληρά μαρκαρίσμ ατα μεταξύ των ποδοσφαιρ ιστών. Στο 83΄ η Τριγλία κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή της Θύελλας, αλλά το σουτ του Βουτσιώτη αποκρούσθ ηκε από τα σώματα των αμυνομένω ν.

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Μανουσάκη ς, Φύτρος, Σουλτανίδ ης, Σωτηριάδη ς, Γεραγωτέλ λης, Χαρακτίδη ς, Αράπης (87΄ Μέγας), Σενέ (46΄Μπουντάκης), Δημητρίου (46΄Παπαδόπουλος), Ζέκιο (89΄ Σαντίκου)

Τριγλία Ραφήνας: Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Νικολακόπ ουλος, Τσακίρης, Καραγιάνν ης, Κότσι, Κατσαβριά ς (57΄Μακρής), Αμπτουραχ μάνι, Ντάφλας (65΄ Ντίμα), Βουτσιώτη ς