Τριγλιανές ευχές απο τα μέλη μας, για το 2010.

Ξεκίνησε από triglianos - admin foroum, 21 Δεκεμβρίου 2009, 12:05:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

triglianos - admin foroum

Αγαπητοί Πατριώτες, ενόψη της νέας χρονιάς που έρχετε, σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε την απαραίτητη για όλους υγεία, αγάπη και ομόνοια μεταξύ των συνανθρώπων μας, αλλά και κάθε επαγγελματική - οικογενειακή ευτυχία.Ερχόμενη η νέα χρονιά, ευελπιστώ η καλή αυτή ομολογουμένως προσφορά (εργασία - κείμενα - φωτογραφίες κτλ) δυστυχώς λίγων μελών...
Κάνετεείσοδοήγίνετε μέλοςγια να δείτε περισσότερα...
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας...

triglianos - admin foroum

Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας...

Αλέκος Κοκκαλάς

Καλλές γιορτές ευτυχισμένος ο νέος χρόνος 2010
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

Παναγιώτης Στρούβελης

Τις καλύτερες ευχές μου, σε όλους τους Τριγλιανούς Απογόνους.Την νέα αυτή χρονιά, εύχομαι για την προσπάθεια που γίνεται εδώ, να δούμε περισσότερες ενεργές συμμετοχές, ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματακαι στην κοινωνική ενημέρωση μας, μαθένοντας τα νέα των χωριών μας, των συλλόγων μας, των ομάδων μας κτλ.Στάθη (Ελένη) και Αλέκο ένα...
Χαίρομαι ιδιαίτερα, που επιτέλους υπάρχει διαδικτυακά, ένας χώρος να φιλοξενήσει και ενώσει ταυτόχρονα, τα δύο χωριά των Τριγλιανών, αλλά και όσους Τριγλιανούς δεν βρίσκονται σε αυτά.  Ευελπιστώ στην ευαισθητοποίηση σας, ώστε να καταγράψουμε σημερινές ενημερώσεις, αλλά και την ιστορία του μερά μας.

Αλέκος Κοκκαλάς

Παναγιώτη σου εύχομαι καλή χρονιά οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, και επίσης εγώ εύχομαι  τα μέλη μας και οι πατριώτες μικροί μεγάλη να ανταποκριθούν στο κάλεσμα σου. Επίσης θέλω αν μας βλέπουν στο εξωτερικό αλλά και από την  Τρίγλια Ραφήνα, να μας στείλουν φωτογραφείς που μπορεί να έχουν των παππούδων τους...
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ