ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ (Αλφαβητική κατάταξη Ε έως I)

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 08 Ιουλίου 2009, 11:53:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ   Συλλογή: Στάθης Δημητρακός (αλφαβητική κατάταξη-γράμμα Ε)Ε κι έπειταΈβαλε λυτούς και δεμένους Έβαλε νερό στο κρασί του.Έβαλε νιονιό Έβαλε ντη θηλιά στο λαιμό τουΈβαλε ο διάολος ντη νουρά του Έβαλε την ουρά κάτω απ΄τα σκέλιαΈβαλε τις φωνέςΈβαλε το ''ευλογητό'' Έβαλε το νερό στα αυλάκιΈβαλε...
Κάνετεείσοδοήγίνετε μέλοςγια να δείτε περισσότερα...

Στάθης Δημητρακός

ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝΣυλλογή: Στάθης Δημητρακός (αλφαβητική κατάταξη-γράμματα Ζ και Η )Ζει και βασιλεύειΖει και ζηνίζειΖει μακριά απέ ντο κόσμο Ζει σα τον κούκοΖει σαν αγάςΖεις, χρονείς Φωτίκα μου, με Κοκκαλά νιτερέσο μη κάνειςΖεύτηκε στη δουλειά Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι και ντον Αύγουστο σταφύλιΖητά και τα...

Στάθης Δημητρακός

ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝΣυλλογή: Στάθης Δημητρακός (αλφαβητική κατάταξη-γράμματα Θ και Ι)Θα  γυρίσει και ο τροχός....θα γελάσει και ο φτωχόςΘα ακούσεις την καμπάνα σουΘα βάνω ντη σκούπα μου να κλαίειΘα γελάσει και το παρδαλό κατσίκιΘα γενούμε από δυο χωριά χωριάτεςΘα γενώ χαλί να με πατήσεις Θα γυρίσει το φύλλοΘα...