Ά.Ο. Τριγλίας Ραφήνας 2014-2015

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 18 Αυγούστου 2014, 11:11:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Η ομάδα του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας έκανε την προετοιμασία της για την νέα σεζόν 2014-2015, όπως γράψαμε, στα Χάνια του Πηλίου κοντά στην Α.Ε.Κ., η οποία ήρθε λίγο αργότερα στο Πήλιο και παραμένει ακόμα εκεί.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μαγνησία έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας:
-   Στις 9 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό Βόλου (ομάδα της Β' Εθνικής - Football Leaque), με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0 - 0).
-   Στις 11 Αυγούστου αγωνίστηκε με τους Κ-20 της Νίκης Βόλου και κέρδισε με σκορ 3 - 1.
-   Στις 13 Αυγούστου αγωνίστηκε στη Νέα Αγχίαλο με την τοπική ομάδα, την Πύρασσο (νεοφώτιστη ομάδα στη Γ' Εθνική), και έχασε με 1 - 0.

Η ομάδα της Τριγλίας είναι, πλέον, στη Ραφήνα και από την Κυριακή ξεκίνησε προπονήσεις.

Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 , η ομάδα της Τριγλίας δίνει φιλικό παιχνίδι στις 18:00 το απόγευμα στο γήμεδο του Αλίμου με την ομάδα του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου.
Η ομάδα του Αλίμου ήταν πέρισυ πρωταθλήτρια στον 5ο Όμιλο της Γ' Εθνικής και από φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (Football Leaque).

Στάθης Δημητρακός

Χθες το απόγευμα, Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 , η ομάδα της Τριγλίας έδωσε φιλκό παιχνίδι στο γήμεδο του Αλίμου με την ομάδα του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου.
Η ομάδα του Αλίμου ήταν πέρισυ πρωταθλήτρια στον 5ο Όμιλο της Γ' Εθνικής και από φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (Football Leaque).

Η ομάδα της Ραφήνας προηγήθηκε στο Α' ημίχρονο με πέναλτι του Δημήτρη Σκαφίδα.
Η ομάδα του Αλίμου ισοφάρισε προς το τέλος του αγώνα με τον Κοκκιναρά.

Οι παίκτες που συμμετείχαν στην ομάδα του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ήταν:
Μένιος, Λάσπαντζης, Μεϊμάρογλου, Λαζούρας, Ντούμπερετ, Τσέπας, Ζέκιο, Σκαφίδας, Κότσι, Χρυσάφης, Μάντζης.
Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Μίνο, Επιτάσιο, Λάσκαρης, Γκριμέκης, Μάργαρης και Σπέντζος.   

Πηγή:    http://www.topiko24.gr/g-ethniki/8339-triglia-rafinas-isopalo-1-1-to-test-me-traxones

Στάθης Δημητρακός

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κλήρωσης του Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής 2014-2015.
Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2014 και θα λήξουν στις 17 Μαΐου 2015.

Η ομάδα της Ραφήνας θα αγωνιστεί στον Δ' Όμιλο της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ξεκινά τους αγώνες του στον Δ' Όμιλο στην Κρήτη με την ομάδα του Γιούχτα Α.Ο. Αρχανών.
Την δεύτερη αγωνιστική υποδέχεται την ομάδα του Α.Ο. Ιωνικού στο γήπεδο της Ραφήνας και την τρίτη αγωνιστική κατεβαίνει ξανά στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο.

Στάθης Δημητρακός

Το ταξίδι του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ξεκινά το μακρύ του ταξίδι στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής την Κυριακή στις 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Η ομάδα θα αγωνιστεί στον 4ο Όμιλο με τέσσερις ομάδες της Κρήτης και οκτώ ομάδες από τον Πειραιά, την Ανατολική Αττική και την Αθήνα.

Το πρώτο ταξίδι θα γίνει στις Αρχάνες της Κρήτης με τον  Γιούχτα Α.Ο. ΑΡΧΑΝΩΝ

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα της Ραφήνας θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Ιωνικό Νικαίας.


Την τρίτη αγωνιστική, η ομάδα θα κατέβει ξανά στην Μεγαλόνησο για να αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο τον Ηρόδοτο  Π.Α.Σ.Α.

Την τέταρτη αγωνιστική θα έρθει στη Ραφήνα, η Α.Ε. Κηφισιάς.

Την πέμπτη αγωνιστική η ομάδα θα πάει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα του Ατρομήτου Πειραιά.

Την έκτη αγωνιστική, θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον Α.Ο. Νέας Ιωνίας.

Την έβδομη αγωνιστική θα πάει στη Γλυφάδα για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Κεραυνό Γλυφάδας.

Την όγδοη αγωνιστική η ομάδα θα εκδράμει στη Βάρη, όπου θα αγωνιστεί με τον Α.Ο. Κυανό Αστέρα Βάρης.

Την ένατη αγωνιστική θα έρθει στη Ραφήνα από την Κρήτη ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός.

Την δέκατη αγωνιστική η ομάδα της Ραφήνας θα πάει στου Ζωγράφου για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Ηλυσιακό.

Την εντέκατη αγωνιστική, η Τρίγλια θα υποδεχτεί τον Π.Α.Ο. Κρουσσώνα από την Κρήτη.

Και την τελευταία αγωνιστική, την δωδέκατη, η ομάδα της Ραφήνας θα κλείσει τους αγώνες στον Α' Γύρο αγωνιζόμενη με μια μεγάλη δόξα του παρελθόντος, τον Εθνικό Πειραιώς 1923.