ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ξεκίνησε από Αλέκος Κοκκαλάς, 14 Ιουλίου 2009, 09:02:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 4 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αλέκος Κοκκαλάς

Aγαπητοί Συμπατριώτες και φίλοιΠρώτα θέλω να ευχαριστήσω τις οικογένειες των Τριγλιανών κατοίκων για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε να με παραχωρήσουν από το προσωπικό τους αρχείο, τις φωτογραφίες που θα δείτε  στην έκθεση αφού πρώτα τις επεξεργάστηκα.Επίσης να ευχαριστήσω τον Δήμο Τρίγλιας  την υπηρεσία τις ΔΕΑΤΑΠ για στήρηξη, και το...
Κάνετεείσοδοήγίνετε μέλοςγια να δείτε περισσότερα...
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

Στάθης Δημητρακός

Aλέκο, γεια χαρά! Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Αξιωθήκατε και πήγατε στην πατρίδα των προγόνων μας, στην Παλιά Τρίγλια. Και του χρόνου! Ίσως και εμείς παρέα, μακάρι. Χαιρόμαστε για την ωραία δουλεία σου που βλέπουμε. Ευχόμαστε η έκθεση φωτογραφίας να έχει λαμπρή επιτυχία. Με αγάπη,Στάθης & Ελένη   ...

triglianos - admin foroum

ΠαράθεσηΣτάλθηκε από: alekostriglia Aγαπητοί Συμπατριώτες και φίλοιΠρώτα θέλω να ευχαριστήσω τις οικογένειες των Τριγλιανών κατοίκων για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε να με παραχωρήσουν από το προσωπικό τους αρχείο, τις φωτογραφίες που θα δείτε  στην έκθεση αφού πρώτα τις επεξεργάστηκα.Επίσης να ευχαριστήσω τον Δήμο Τρίγλιας  την υπηρεσία τις ΔΕΑΤΑΠ για...
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας...