Αποστολέας Θέμα: Τριγλία Ραφήνας και Απόλλωνας Σμύρνης τίμησαν τον Τόλη Πικουλίδη  (Αναγνώστηκε 499 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Τριγλιανός Απόγονος
 • **
 • Συγχαρητήρια
 • -Δώσατε: 4
 • -Λάβατε: 25
 • Μηνύματα: 179
 • Age: 89
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 25
 • Τριγλία Ραφήνας. Μια ομάδα, μια ιστορία!
  • Επίσημη σελίδα της Τριγλίας Ραφήνας
Μέσα σε ένα παρατεταμ ένο χειροκρότ ημα από τους φιλάθλους, όταν ήρθε η στιγμή να φύγει από το γήπεδο ο Τόλης Πικουλίδη ς, Τριγλία Ραφήνας και Απόλλωνας Σμύρνης είπαν το ευχαριστώ στον μεγάλο παίκτη και άνθρωπο, που τίμησε με την παρουσία του και τις ποδοσφαιρ ικές του δεξιότητε ς, τους δύο αυτούς μεγάλους και ιστορικού ς συλλόγους .

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας, παρουσία του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδη, των αντιδημάρ χων κ.κ. Παλπατζή και Μπουρνούς, πολλών δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπω ν της Ε.Π.Σ. Ανατολική ς Αττικής, σύσσωμης της διοίκησης του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, ποδοσφαιρ ιστών από την ανδρική ομάδα της Τριγλίας, προπονητώ ν των τμημάτων υποδομών του συλλόγου, πολλών επωνύμων Απολλωνισ τών, αρκετών φιλάθλων, οι παλαίμαχο ι του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, αγωνίσθηκ αν και πρόσφεραν θέαμα, πολλές φάσεις και γκολ, προς τιμήν του μεγάλου ραφηνιώτη άσου Τόλη Πικουλίδη . Πριν την έναρξη του αγώνα ο Τόλης βραβεύθηκ ε με τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην μεγάλη ομάδα της Ραφήνας από τον πρόεδρο της Τριγλίας κ. Ευάγγελο Σολδάτο και τον δήμαρχο κ. Βασίλειο Πιστικίδη .

Ο Αποστόλης αγωνίσθηκ ε από πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Απόλλωνα και στην επανάληψη με την Τριγλία. Η πιο συγκινητι κή στιγμή του αγώνα ήταν όταν λίγα λεπτά προν την λήξη του, παραχώρησ ε την Θέση του στον μικρό γιο του Θανάση, ο οποίος αγωνίζετα ι στο παμπαιδικ ό της Τριγλίας Ραφήνας και μάλιστα σκόραρε μετά από πάσα του νονού του Τζώνυ Κανσού. Το σκορ του αγώνα, αν και μικρή σημασία έχει, διαμορφώθ ηκε στο 5-2 υπέρ των παλαιμάχω ν του Απόλλωνα Σμύρνης, με σκόρερ τους Τόλη Πικουλίδη, Γιώργος Αθανασιάδ ης (2 γκολ), Λευτέρης Βελέντζας και Κώστας Λεπτοκαρύ δης. Για την ομάδα της Τριγλίας σκόραραν οι Κυριάκος Παπακυριά κος και Θανάσης Πικουλίδη ς.

Η Τριγλία Ραφήνας αγωνίσθηκ ε με τους: Νίκος Μουτσάτσο ς, Αρης Σπανόπουλ ος, Δημήτρης Μισοκοίλη ς, Γιώργος Χαχολάκης, Γιάννης Αρβανιτίδ ης, Θεόδωρος Μικρόπουλ ος, Φώτης Αρβανιτίδ ης, Τζώνυ Κανσός, Αλέξης Ξένος, Κώστας Καραμάντο υλας, Κυριάκος Παπακυριά κος, Τζίμης Μπισμπιρο ύλας, Λάκης Κρικέλης, Κώστας Κουρέλης, Δημήτρης Παπαδόπου λος, Αργύρης Κωστάκης. Προπονητή ς ο "στρατηγός" Κώστας Μπισμπιρο ύλας.

Ο Απόλλων Σμύρνης αγωνίσθηκ ε με τους: Τάκης Φωκάς, Χρυσανθόπ ουλος, Βασίλης Τσιγκούλη ς, Εμμανουήλ, Μπάκας, Λαζάρου, Ραφαηλίδη ς, Κωνσταντα κόπουλος, Πετρόπουλ ος, Μπόντζος, Βελέντζας, Κόκκινος, Πέτρος Τσιγκούλη ς, Λεπτοκαρύ δης, Βαλλίδης, Ξανθόπουλ ος, Αθανασιάδ ης. Χρέη προπονητή εκτελούσε ο κ. Βασίλης Μαστρακού λης, με φροντιστή τον κ. Νίκο Βενεδίκη και άτυπο γενικό αρχηγό τον κ. Κώστα Πάσχο.