Αποστολέας Θέμα: Συνεχίζει την αήττητη πορεία της η Τριγλία  (Αναγνώστηκε 558 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Τριγλιανός Απόγονος
 • **
 • Συγχαρητήρια
 • -Δώσατε: 4
 • -Λάβατε: 25
 • Μηνύματα: 179
 • Age: 89
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 25
 • Τριγλία Ραφήνας. Μια ομάδα, μια ιστορία!
  • Επίσημη σελίδα της Τριγλίας Ραφήνας
Συνεχίζει την αήττητη πορεία της η Τριγλία
« στις: 26 Οκτώβριος 2015, 03:47:58 μμ »
Άδικο αποτέλεσμ α για τον Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, στην εκτός έδρας αναμέτρησ η με την Α.Ε. Ηρακλείου, με σκορ 2-2.

Η ομάδα της Ραφήνας κυριάρχησ ε απόλυτα στον αγωνιστικ ό χώρο από το πρώτο λεπτό, δεν άφησε την γηπεδούχο ομάδα να αναπτύξει παιχνίδι και εάν δεν υπήρχει και ο διαιτητής του αγώνα, θα έφευγε νικήτρια από το γήπεδο. Πάντως να σημειωθεί ότι στο αποτέλεσμ α αυτό συνέβαλε και το απαράδεκτ ο γήπεδο του Νέου Ηρακλείου, του οποίου οι διαστάσει ς είναι ιδανικές μόνο για αγώνες τμημάτων τζούνιορ.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Τριγλία Ραφήνας να προσπαθεί να ελέγξει το νευραλγικ ό χώρο του κέντρου και την ομάδα του Ηρακλείου με βαθιές μπαλιές, να προσπαθεί να βρεθεί στην περιοχή της Τριγλίας. Με το πέρασμα των λεπτών, η  Τριγλία κλείδωσε τους γηπεδούχο υς στην άμυνα και προσπαθού σε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Ιωσήπου. Στο 31΄ μάλιστα η Τριγλία έφθασε πολύ κοντά στο ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του Προκόπη Σαγανά βρήκε το δοκάρι της εστίας του Ηρακλείου και κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το ίδιο τέμπο και στο 49΄ ο Ευθυμιάδη ς ανέτρεψε τον Δημήτρη Σκαφίδα εντός της μεγάλης περιοχής του Ηρακλείου . Ο διαιτητής του αγώνα έδειξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαγανάς και έκανε το 0-1. Στο 59΄ μετά από σέντρα του Μανδύλη πετάχτηκε ο Μεϊμάρογλ ου και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-2 για την Τριγλία Ραφήνας.  Δύο λεπτά αργότερα το Ηράκλειο μείωσε το σκορ, με δυνατό σουτ του Μιχελή. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Τριγλία θα έφευγε νικήτρια από το Ηράκλειο, ήρθε ο διαιτητής του αγώνα κ. Γκοβέσης, ο οποίος πρέπει να ήταν ο μοναδικός σε όλο το γήπεδο που είδε ανατροπή, σε απλό μαρκάρισμ α του Γούλα πάνω στον Ρούπι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιωτό πουλος, ο οποίος έστειλε τον Περτσά στην άλλη γωνία και έκανε το τελικό 2-2.

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκ αν στο τέλος του παιχνιδιο ύ, ανάμεσα σε λίγους ανεγκέφαλ ους οπαδούς των γηπεδούχω ν και οπαδών της Τριγλίας, οι οποίοι κατά την έξοδο τους δέχθηκαν φραστική επίθεση και λίγα σπρωξίματ α. Στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, δύο «φίλαθλοι» των γηπεδούχω ν προσπάθησ αν να αφαιρέσου ν και μία σημαία της Τριγλίας που βρισκόταν στην εξέδρα των 100 και πλέον ραφηνιωτώ ν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να την σκίσουν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητή ς της Α.Ε. Ηρακλείου Γιώργος Αρχοντάκη ς υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή.

Α.Ε. Ηρακλείου: Ιωσήπου, Σπανός, Βασίλογλο υ, Σιμιτσής (56' Μιχελής), Μαϊστόροβ ιτς (89' Λουσαράκη ς), Νικολακόπ ουλος, Αλεξίου, Ευθυμιάδη ς (56' Ρούπι), Καλιαμπάκ ας, Παναγιωτό πουλος, Δημητρίου

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Δήμιζας (λ. τρ. 40' Περτσάς), Κάρδαρης, Μεϊμάρογλ ου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Μανδύλης, Γούλας, Μάλτσι (78' Κόντη), Βασιλείου, Σαγανάς (90' Λαζούρας).