Αποστολέας Θέμα: Πίκρα για το αποτέλεσμα  (Αναγνώστηκε 525 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Τριγλιανός Απόγονος
 • **
 • Συγχαρητήρια
 • -Δώσατε: 4
 • -Λάβατε: 25
 • Μηνύματα: 179
 • Age: 89
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 25
 • Τριγλία Ραφήνας. Μια ομάδα, μια ιστορία!
  • Επίσημη σελίδα της Τριγλίας Ραφήνας
Πίκρα για το αποτέλεσμα
« στις: 24 Νοέμβριος 2015, 02:52:49 μμ »
Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ντέρμπυ κορυφής, μεταξύ Τριγλίας Ραφήνας και Ιαλυσού Ρόδου. ‘Ένα σκορ που όπως εξελίχθηκ ε και με παρέμβαση του διαιτητή του αγώνα κ. Ρατσιάτου, αφήνει με πίκρα την ομάδα της Ραφήνας.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Ιάλυσου να πιέζει τον χώρο του κέντρου και να έχει επικεντρώ σει στην εξουδετέρ ωση κυρίως των Γούλα και Βασιλείου .  Στο 7΄ όμως έγινς η πρώτη φάση του αγώνα για την Τριγλία, όταν η κεφαλιά που επιχείρησ ε ο Θωμάς Βασιλείου βγήκε άουτ. Στο 10΄ήρθε η απάντηση από την ομάδα της Ρόδου, αλλά το ψηλοκρεμα στό σουτ του Σπάρταλη, έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Δάρρας. Δύο λεπτά μετά, μετά από ασυνεννοη σία Λέτσο και Μεϊμάρογλ ου, παρενεβλή θη ο Κ. Χειμωνέτο ς έστειλε την μπάλα προς στα δίχτυα, έσωσε ο Λέτσο με υπερέντασ η, αλλά η μπάλα ξαναγύρισ ε πάλι στον Κ.Χειμωνέ το, που με δεύτερη προσπάθει α έκανε το 0-1 για την ομάδα του Ιάλυσου. Στο 19΄ η Τριγλία Ραφήνας  απείλησε για την ισοφάριση, με τον Σκαφίδα, αλλά η κεφαλιά του μετά από σέντρα του Κάρδαρη, έφυγε μόλις άουτ. Η Τριγλία πίεζε ασφυκτικά για την ισοφάριση και η ομάδα της Ρόδου, παίζοντας σχεδόν όλη πίσω από την σέντρα, προσπαθού σε να κρατήσει το σκορ.  Στο 39΄ χάθηκε μεγάλη ευκαρία για την Τριγλία να ισοφαρίσε ι, αλλά το σουτ του Μεϊμάρογλ ου σταμάτησε στο δοκάρι του Λουτριώτη . Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε με το σκορ υπέρ του Ιάλυσου, ο Μιχάλης Παπαδόπου λος στο 45΄ είχε άλλη γνώμη. Ο Μανδύλης σέντραρε από αριστερά, ο Δάρρας έπιασε κεφαλιά αλλά αποκρούσθ ηκε από την άμυνα, επιχείρησ ε σουτ ο Σκαφίδας που βρήκε πόδια αμυντικών, στρώθηκε η μπάλα στον Παπαδόπου λο, του οποίου το δυνατό πλασέ νίκησε τον Λουτριώτη και έκανε το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισ μούς των 450 και πλέον φιλάθλων της Τριγλίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τριγλία μπήκε αποφασισμ ένη να πάρει τη νίκη, περιορίζο ντας τον Ιάλυσο στο μισό του γηπέδου. Στο 53΄ όμως, μετά από κάθετη πάσα του Σταυλά, η άμυνα της Τριγλίας κόλλησε και ο Κοιλιάρας με πλασέ έκανε το 1-2 για την ομάδα της Ρόδου. Η Τριγλία πείσμωσε πολύ περισσότε ρο και αυτή ήταν η ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο. Η ομάδα του Ιάλυσου προσπαθού σε να κερδίσει χρόνο, πετώντας πολλές φορές την μπάλα εκτός της μάντρας του γηπέδου. Στο 56΄ ο Ανδρέας Μανδύλης εκτέλεσε φάουλ, αλλά μπλόκαρε την μπάλα ο Λουτριώτη ς. Στο 71΄ και στο 74΄ μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση έχασαν οι Κότσι, Παπαδόπου λος και Μεϊμάρογλ ου. Στο 76΄ σε επέλαση του Βασιλείου, αυτός ανατράπηκ ε στην γραμμή της περιοχής του Ιάλυσου, η μπάλα στρώθηκε στον ολομόναχο Σκαφίδα που ήταν στην περιοχή και ενώ ετοιμάστη κε να σκοράρει, ο διαιτητής δεν άφησε το πλεονέκτη μα και σφύριξε φάουλ. Το ρεσιτάλ των ευκαιριών συνεχίσθη κε με τον Γούλα στο 81΄ να πιάνει δυνατή κεφαλιά και η μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 83΄ήρθε η επιβράβευ ση για τις επιθετικέ ς ενέργειες της Τριγλίας, όταν ο Μανδύλης εκτέλεσε δυνατό φάουλ από 40 μέτρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λουτριώτη, κάνοντας το Τριγλία-Ιάλυσος 2-2.  Στο 83΄ ο Γιάννης Κόντη έπιασε δυνατό φαλτσαρισ τό ψηλοκρεμα στό σουτ από την γραμμή της σέντρας και δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Λουτριώτη, ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ, αλλά τόσο ο διαιτητής όσο και ο βοηθός, έδειξαν να συνεχισθε ί το παιχνίδι. Το γεγονός αυτό έφερε την έκρηξη στον πάγκο της Τριγλίας, αλλά και στους ραφηνιώτε ς οπαδούς στην κερκίδα.

Η διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας ευχαριστε ί ιδιαίτερα τους αθλητές των τμημάτων υποδομών για την παρουσία τους στο γήπεδο και για το πάθος και τον παλμό που είχαν, στην υποστήριξ η της ομάδα μας.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Λέτσο, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλ ου, Δάρρας, Τσέπας (76΄Μάλτσι), Σκαφίδας (66΄Κότσι) ,Μανδύλης, Γούλας, Κόντη, Βασιλείου, Παπαδόπου λος.

Ιάλυσος Ρόδου: Λουτριώτη ς, Λιόσης, Σταυλάς (72΄Παπαστεφάνου), Σαχίνης, Κων. Χειμωνέτο ς, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κόκκίνης, Σπάρταλης, Κοιλιάρας (91΄Χατζηπέτρος), Βολανάκης (59΄Λύρας).