Αποστολέας Θέμα: Δηλώσεις Αλέξανδρου Δάρρα  (Αναγνώστηκε 559 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Τριγλιανός Απόγονος
 • **
 • Συγχαρητήρια
 • -Δώσατε: 4
 • -Λάβατε: 25
 • Μηνύματα: 179
 • Age: 89
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 25
 • Τριγλία Ραφήνας. Μια ομάδα, μια ιστορία!
  • Επίσημη σελίδα της Τριγλίας Ραφήνας
Δηλώσεις Αλέξανδρου Δάρρα
« στις: 28 Ιανουάριος 2016, 12:55:09 πμ »
Η στήλη "ΔΗΛΩΣΕΙΣ" της επίσημης ιστοσελίδ ας του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας φιλοξενού ν αυτή την εβδομάδα τον Αλέξανδρο Δάρρα. Έναν δυνατό και πολύπειρο αμυντικό, πραγματικ ό βράχο στην καρδιά της άμυνας της Τριγλίας.

Καλησπέρα Αλέξανδρε . Άλλη μια νίκη για την Τριγλία, αυτή την φορά με τον Ηλυσιακό.


Καλησπέρα . Την Κυριακή παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ηλυσιακός . Είχε καλή επιθετική ανάπτυξη και μας δυσκόλεψε πολύ. Διαθέτει αξιόλογου ς παίκτες για την κατηγορία . Εμείς όμως αντιδράσα με και με όπλο μας την αμυντική λειτουργί α, καταφέραμ ε και τους αναχαιτίσ αμε. Κρατήσαμε το μηδέν, αν και σε μία δύο φάσεις θα μπορούσαμ ε να δεχθούμε το γκολ. Αξιοποιήσ αμε όμως την ευκαιρία που μας δόθηκε και σκοράραμε . Δεν είμασταν την Κυριακή τόσο πολύ συγκεντρω μένοι, ειδικά στην τελική προσπάθει α. Τέλος καλό όμως. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζου με.

Την προσεχή Κυριακή η Τριγλία αντιμετωπ ίζει εκτός έδρας τον Άλιμο. Μια ομάδα που όπως όλα δείχνουν έχει ήδη αποχαιρετ ήσει την κατηγορία .

Όντως ο Άλιμος είναι πολύ χαμηλά στην βαθμολογί α. Αυτά όμως τα παιχνίδια είναι πολύ ύπουλα. Χρειάζετα ι να δείξουμε σοβαρότητ α και συγκέντρω ση, για να πάρουμε τη νίκη. Σε αυτά τα παιχνίδια, οι ποδοσφαιρ ιστές χάνουμε. Το λέω αυτό, γιατί εάν κερδίσεις, δεν θα πολυαπασχ οληθεί και κανείς, γιατί το έχουν σχεδόν σίγουρο και περιμένου ν μία άνετη Κυριακή. Εάν όμως φέρεις ισοπαλία ή η ομάδα χάσει, θα πέσουν όλοι πάνω σου.

Είσαι ένας ποδοσφαιρ ιστής που έχεις φάει με το κουτάλι την κατηγορία . Βλέπεις χρόνο με το χρόνο αλλαγή στην ποιότητα της Γ΄ Εθνικής, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο;


Σίγουρα η ποιότητα της κατηγορία ς έχει ανέβει. Σε αυτό συνετέλεσ ε ότι έχουν μικρύνει οι όμιλοι, έχουν φύγει προς το τοπικό οι αδύνατες ομάδες και έχουν μείνει καλές ομάδες. Ποιος θα το φανταζότα ν άλλωστε ότι στην Γ΄ Εθνική θα αγωνιζότα ν ιστορικές ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο ΄Αρης ή πριν δύο χρόνια η ΑΕΚ. Στις ομάδες υπάρχουν και πολλοί καλοί ποδοσφαιρ ιστές, από ομάδες της Α΄ Εθνικής ή της Β΄ και πραγματικ ά κοσμούν την κατηγορία . Γι' αυτό λέω ότι η ποιότητα της Γ΄Εθνικής έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η Τριγλία αυτή την στιγμή είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογί ας και παράλληλα στους 8 του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Θα αντέξει να χτυπήσει και τους δύο στόχους;


Η ομάδα πιστέυω ότι έχει αρκετά παιδιά από πίσω, που όταν καλούνται αγωνίζοντ αι με επιτυχία. Το βλέπετε όλοι, ειδικά στον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, ότι δίνονται ευκαιρίες σε ταλαντούχ ους ποδοσφαιρ ιστές να αγωνίζοντ αι και να δηλώσουν παρών. Από εκεί και πέρα, ειδικά για εμάς τους ποδοσφαιρ ιστές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετι κό. Παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έτσι πρέπει να γίνεται.

Την Κυριακή έγινε μία καταπληκτ κής έμπνευσης κομπίνα στο έμμεσο φάουλ και πέτυχες το γκολ. Σε είδαμε να γυρίζεις και να το αφιερώνει ς προς την κερκίδα.

Ναι πραγματικ ά. Το αφιέρωσα στην γυναίκα μου που ήταν στην κερκίδα. Όταν πετυχαίνω γκολ, πάντα στην γυναίκα μου το αφιερώνω.