Αποστολέας Θέμα: Ισοπαλία στην Κηφισιά  (Αναγνώστηκε 650 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Τριγλιανός Απόγονος
 • **
 • Συγχαρητήρια
 • -Δώσατε: 4
 • -Λάβατε: 25
 • Μηνύματα: 179
 • Age: 89
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 25
 • Τριγλία Ραφήνας. Μια ομάδα, μια ιστορία!
  • Επίσημη σελίδα της Τριγλίας Ραφήνας
Ισοπαλία στην Κηφισιά
« στις: 14 Μάρτιος 2016, 10:48:56 μμ »
Σε ένα ματς γεμάτο ένταση και πάθος από τους ποδοσφαιρ ιστές των δύο ομάδων, Κηφισιά και Τριγλία έμειναν στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμ α που δεν ικανοποιε ί καμία ομάδα. Από την μια μεριά η Κηφισιά ήθελε τη νίκη για να αποφύγει το φάσμα του υποβιβασμ ού, από την άλλη η Τριγλία Ραφήνας ήθελε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνε ι μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογί ας.

Με το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου η Κηφισιά μπήκε δυνατά στον αγώνα, κυριαρχών τας στον χώρο του κέντρου και επιβάλλον τας απόλυτα τον ρυθμό της, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την ομάδα της Ραφήνας. Η Τριγλία με κλειστή άμυνα προσπαθού σε να βγει στην κόντρα, χωρίς όμως επιτυχία. Την πρώτη όμως καλή φάση του αγώνα την έκανε η Τριγλία όταν ο Σαγανάς στο 33΄ μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, αλλά το σουτ που έκανε βγήκε λίγο άουτ. Στο 35΄ ο Χαϊκάλης έκανε δυνατό σουτ, αλλά ο Λέτσο απέκρουσε κόρνερ. Στο 40΄πάλι ο Προκόπης Σαγανάς βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Γουμάγιας απεσόβησε τον κίνδυνο. Δύο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Γκέζος που είχε βγει από δεξιά έβγαλε ωραία σεντρα στην καρδιά της άμυνας της Τριγλίας, ο Κάρδαρης έχασε το μαρκάρισμ α του Χαϊκάλη και ο τελευταίο ς με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα της Κηφισιάς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Κηφισιά να πιέζει την υποτονική Τριγλία, αλλά στο 51΄ ο Ντούλιας άθελα του ξύπνησε την ομάδα της Ραφήνας, όταν έκανε χειρονομί α προς την εξέδρα των 100 και πλέον φιλάθλων της μεγάλης ομάδας της Ραφήνας και ξεκινώντα ς μάι δίλεπτη διακοπή με αντεγκλήσ εις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Σχεδόν με την έναρξη του παιχνιδιο ύ και στο 55' , ο Κόντη έκανε μία ωραία μπαλιά στον Προκόπη Σαγανά σε θέση φορ, αυτός προχώρησε μέσα στην περιοχή της Κηφισιάς και παρόλο που πιεζόταν με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουμάγια, κάνοντας το 1-1. Στο 79' ο Γκέζος σούταρε απελπιστι κά άουτ από πλεονεκτι κή θέση και στο 83' ο Καλογέρης ολοκλήρωσ ε με απογοητευ τικό τρόπο ομαδικη προσπάθει α, αφού βρέθηκε απέναντι στον Λέτσο και σούταρε άτσαλα, στέλνοντα ς την μπάλα άουτ. Στο σημείο αυτό ξεκίνησε επεισόδιο μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, όταν ο Προκόπης Σαγανάς βρέθηκε στο έδαφος από σκληρό μαρκάρισμ α και για δύ ολόκληρα λεπτά οι παίκτες της Κηφισιάς δεν έβγαλαν την μπάλα έξω για να προσφερθο ύν οι πρώτες βοήθειες, αλλά συνέχιζαν να αγωνίζοντ αι. Στο 88' ο Κόντη έβγαλε σέντρα σουτ για να απομακρύν ει σωτήρια ο Γουμάγιας, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σιάννης επιχείρησ ε το σουτ από πλάγια θέσημε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Μαρκαντων άτος, κυρίως στο σκληρό παιχνίδι των παικτών της Κηφισιάς.

Α.Ε. Κηφισιάς: Γουμάγιας, Παπάζογλο υ, Καλαϊτζίδ ης, Τεγούσης, Μουσταφίδ ης, Γκεμίσης, Μιχαλόπου λος, Ζαφειρίδη ς (73' λ. τρ. Έσλερ), Ντούλιας, Γκέζος (68' Καλογέρης), Χαϊκάλης

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Λέτσο, Κάρδαρης, Τερζής, Δάρρας, Τσέπας (52' Σιάννης), Σκαφίδας, Μανδύλης, Κόντη, Παπαδόπου λος, Καραδέμητ ρος (75' Κότσι), Σαγανάς (85' λ. τρ. Μάλτσι).