Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗN ANOΙΞΗ - 10/10/2020 , ώρα 16. 15

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 05 Οκτωβρίου 2020, 12:46:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

   Το Σάββατο 10/10/2020  και ώρα 16.15 η Τρίγλια Ραφήνας αγωνίζεται στο Γήπεδο της Άνοιξης με τον τοπικό Α.Ο. Άνοιξης. Ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης ιδρύθηκε το 1978, έχει χρώματα πράσινα-άσπρα και έμβλημα τριφύλλι, όπως  ο Παναθηναϊκός . Εκτός του ποδόσφαιρου έχει τμήματα  μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, χάντμπολ.
Η Άνοιξη ( το παλιό Μπογιάτι) βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Ανατολικής Αττικής. Απέχει 20 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Συνορεύει με Σταμάτα, Αγ. Στέφανο, Εκάλη και Δροσιά. Το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής είναι πεδινό, έχει πράσινο και πευκοδάσος.
Το παλιό Μπογιάτι το βρίσκουμε το 1912 στο Δήμο Μαραθώνα. Στις απογραφές του 1920 και 1928 υπάγεται στο Δήμο Αφιδνών (Κιούρκα). Το 1939  προσαρτήθηκε  στην Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου. Το 1953 αναγνωρίζεται  αυτόνομη Κοινότητα  Παλιού Μπογιατίου. Το 1954 μετονομάζεται σε Κοινότητα Άνοιξης και το 2007 προάγεται σε Δήμο. Το 2011 στα πλαίσια του σχεδίου Καλλικράτης εντάσσεται στο Δήμο Διονύσου

Στάθης Δημητρακός

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Τρίγλια Ραφήνας στην Άνοιξη επί του του τοπικού ΑΟ Άνοιξης με ακορ 7-0! Η ιστορική ομάδα της Ραφήνας μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Τρίγλια Ραφήνας είναι επικεφαλής της βαθμολογίας του Β' Ομίλου της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.