ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΡΙΓΛΙΑ ΜΕ ΤΟ (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)1978

Ξεκίνησε από Αλέκος Κοκκαλάς, 11 Μαρτίου 2010, 11:28:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αλέκος Κοκκαλάς

Η εκδρομή έγινε το 1978 με εμπνευστή τον Μήτσου τον βίλλη και τον Μπόλκα πήγαν στο Καβουνίδη και διέθεσε το κένταυρος χωρίς δεύτερη κουβέντα.

ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

Παναγιώτης Στρούβελης

Εντυπωσιακό βίντεο Αλέκο, μπράβο σου. Διέκρινα αρκετά γνωστά άτομα αν και δεν βοηθάει η εικόνα, όπως η Σοφία Γιαρένη στην αρχή του βίντεο, ο Γιάννης ο Σταυρίδης (Παραδοσιακός Φούρναρης), ο Βασίλης ο Βουδούρης (Ράφτης πατροπαράδοτος), και άλλοι πολλοί.Μακάρι να υπήρχαν φωτογραφίες και να ονομάζαμε τα άτομα αυτά, που είναι και...
Κάνετεείσοδοήγίνετε μέλοςγια να δείτε περισσότερα...
Χαίρομαι ιδιαίτερα, που επιτέλους υπάρχει διαδικτυακά, ένας χώρος να φιλοξενήσει και ενώσει ταυτόχρονα, τα δύο χωριά των Τριγλιανών, αλλά και όσους Τριγλιανούς δεν βρίσκονται σε αυτά.  Ευελπιστώ στην ευαισθητοποίηση σας, ώστε να καταγράψουμε σημερινές ενημερώσεις, αλλά και την ιστορία του μερά μας.

Αλέκος Κοκκαλάς

Υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες αλλά ποιός θα τις αναγνώριση ειδικά έχω έναν φάκελο με Ραφινιώτες
επεξεργάζομαι και άλλα βίντεο σιγά σιγά.
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

Βασίλης Σακελλαρίδης

Αγαπητέ Αλέκο, συγχαρητήρια και από μένα για αυτήν αλλά και τις άλλες παλιές ταινίες που ζωντανεύεις. Νομίζω και η ιδέα του Παναγιώτη για να συγκεντρωθούν φωτογραφίες παλιών Τριγλιανών έχει πολύ ενδιαφέρον. Προσθέτω κι εγώ τη δική μου ιδέα: να δεθούν οι φωτογραφίες με γενεαλογικά δέντρα για τις οικογένειες της Τρίγλιας.

triglianos - admin foroum

Κύριε Βασίλη, δυστυχώς το έχω αναφέρει απο τις πρώτες μέρες που κατασκεύαστηκε το φόρουμ,για γενεολογικό δένδρο.Αυτό όμως χρειάζεται προγραμματιστή, για να κατασκευάσει ή προσαρμόσει ένα τέτοιο πρόγραμμα και ταυτόχρονα να το ασφαλίσει για κακόβουλες επισκέψεις,φθοράς του. Ένα πατριώτη Γ΄γενιάς που γνώριζα ότι πιθανό μπορεί να βοηθήσει, μετά λύπης μου δεν...
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας...

triglianos - admin foroum

Εικόνες των προγώνων μας, στην galery μας, είναι η ενότητα που έφτιαξα για να βάλουμε τις φωτογραφίες και τα ονόματα με την ιδιότητα τους.

Δείτε την φωτό.
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας...

Αλέκος Κοκκαλάς

Αγαπητοί φίλοι όπως θα δήται στην GALLERY ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ άρχισα να ανεβάζω φωτογραφίες έχω αρκετές τις οποίες με έχουν δώσει κατά καιρούς χωριανοί μου. Θα ήθελα όσοι έχετε παλιές φώτο να μου τις στείλετε με το ταχυδρομείο στην Διεύθυνση Κ.Παπαδάκη 36 54248 θεσσαλονίκη και εγώ θα σας τις επιστρέψω και...
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ