Χρυσόστομος Σμύρνης και Τρύφων Ευαγγελίδης

Ξεκίνησε από Τρύφων Γ. Ευαγγελίδης, 22 Απριλίου 2011, 12:46:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Τρύφων Γ. Ευαγγελίδης

Εισαγωγική σημείωση: ΄Οποιος φίλος θέλει να δει τα σκαναρισμένα έγγραφα σε φυσικό μέγεθος, αρκεί να πατήσει με το ποντίκι σε καθένα από αυτά.Ο Εθνομάρτυς και ήδη ΄Αγιος Χρυσόστομος Σμύρνης και ο ιστορικός της Τρίγλειας Τρύφων Ευαγγελίδης συνδέονταν με στενή φιλία από τα παιδικά τους χρόνια. Μολονότι ο Τρύφων Ευαγγελίδης (1863-1941)...
Κάνετεείσοδοήγίνετε μέλοςγια να δείτε περισσότερα...
Ευχαριστώ το φόρουμ τών Τριγλιανών για τις τιμές που αποδίδει στον αείμνηστο παππού μου Τρύφωνα Ε. Ευαγγελίδη, τον οποίο δεν είχα την τύχη να γνωρίσω αφού πέθανε πριν γεννηθώ

Αλέκος Κοκκαλάς

Καλησπέρα και χρόνια πολλά , αυτό το βιβλίο το έχω και προσπαθώ να το διαβάσω σωστά για να το καταλάβω, αλλά δεν ξέρω Αρχαία, θα ήθελα να σας προτείνω αν γίνεται να μεταφραστή στην δημοτική για να μπορέσει να το διαβάσει ο καθένας
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

Τρύφων Γ. Ευαγγελίδης

Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο. Το ζήτημα είναι όμως ποιος θα κάνει την μεταγλώττιση (γιατί φυσικά δεν πρόκειται για μετάφραση) και ποιος θα αναλάβει τη δαπάνη της έκδοσης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δύο βιβλία του Τρύφωνα Ευαγγελίδη, "Η Ιστορία της Ποντικής Τραπεζούντας" (Εκδοτικός Οίκος Αδελφών Κυριακίδη, Θεσσαλονίκη 1994, Εισαγωγή...
Κάνετεείσοδοήγίνετε μέλοςγια να δείτε περισσότερα...
Ευχαριστώ το φόρουμ τών Τριγλιανών για τις τιμές που αποδίδει στον αείμνηστο παππού μου Τρύφωνα Ε. Ευαγγελίδη, τον οποίο δεν είχα την τύχη να γνωρίσω αφού πέθανε πριν γεννηθώ