"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Πως γράφω νέο θέμα ή απαντάω σε υπάρχον;

Ξεκίνησε από triglianos - admin foroum, 21 Φεβρουαρίου 2013, 07:44:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

triglianos - admin foroum

triglianos - admin foroum

Το να γράψετε νέο θέμα ή να απαντήσετε σε κάποιο, είναι αρκετά απλό.

Στο πάνω σημείο κάθε ενότητας, υπάρχουν  οι ένδειξεις   " Νέο θέμα" " Ειδοποίηση" "Σήμανση ως αναγνωσμένο" , πατάτε νέο θέμα και γράφετε αρχικά τον τίτλο και κατόπιν στον κυρίως χώρο το κείμενο σας.
Καλό θα ήταν αν είναιμεγάλο να το γράψετε σε ένα έγγραφο word καιμε αποκοπή επικόληση να το μεταφέρεται στον κυρίως χώρο κειμένου.
Κατόπιν στο κάτω σημείο αναφέρει "Αποστολή" "Προεπισκόπηση", καλό θα ήταν να πατήσετε αρχικά προεπισκόπηση,να δείτε πως εμφανίζετε το κειμενο σας και αν υπάρχει λάθος να το διορθώσετε ή να πατήσετε αποστολή και να εμφανιστεί.
Αν και πάλι δείτε κάποιιο λάθος, παρότι έχει εμφανιστεί, έχετε 10 λεπτά προθεσμία να πατήσετε "Τροποποίηση", που εμφανίζετε στον κυρίως χώρομηνύματος στο επάνω δεξια σημείο και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις.

Για να απαντήσετε, στο κάτω σημείο κάθε θέματος αναφέρει,  " Απάντηση" " Ειδοποίηση" "Σήμανση ως αναγνωσμένο" "Αποστολή θέματος" " Εκτύπωση" ,
Πατάτε απάντηση και ακολουθείτε τα πάρα πάνω βήματα, όπως και για το νέο θέμα.
Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις αν υπάρχει απάντηση στο σχετικόθέμα,πατάτε την ένδειξη " Ειδοποίηση".
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστούμε, αναπτύσοντας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.