"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Πως αναρτούμε εκδήλωση.

Ξεκίνησε από triglianos - admin foroum, 25 Φεβρουαρίου 2013, 05:32:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

triglianos - admin foroum

triglianos - admin foroum

Η ανάρτηση εκδήλωσης έχει δύο στάδια.
1ον Πάμε στην κεντρική πάνω μπάρα, και πατάμε "Ημερολόγιο", εκεί πατάμε "Δημιουργία Εκδήλωσης" και πάμε στο παράθυρο πουμας ανοίγει.
Γράφουμε ένα σύντομο τίτλο της εκδήλωσης, το έτος, τον μήνα, την ημέρα όπουστην αποκάτω σειρα αν προκειτε να είναι 2ημερη ή 3ήμερη επιλέγουμε το ανάλογο νούμερο και πατάμε "αποστολή".
Με αυτή την ενέργεια μας, στο ημερολόγιο πλέον υπάρχει η εκδήλωση.

2ον Ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου γράφουμε πλήρες τον τίτλο, το κείμενο και φωτογραφία - αφίσσα αν υπάρχει, όπως ακριβώς θα ανεβάσαμε ένα θέμα στο φόρουμ (Σχετικά στο ανάλογο θέμα των λειτουργικών οδηγιών).

Έτσι απλά αναρτούμε μία εκδήλωση.
Φωτογραφίες ή αφίσσα, πριν αναρτήσουμε την εκδήλωση, πάμε στην εικονοθήκη (Gallery) και στην ομάδα διάφορα ή αν υπάρχει στην αντίστοιχη ομάδα και ανεβάζουμε την φωτογραφία.
Αντιγράφουμε τον σύνδεσμο σε έναπρόχειρο word, ώστε όταν αναρτούμε την εκδήλωση νατο έχουμε πρόχειρο και να το χρησιμοποιήσουμε.
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστούμε, αναπτύσοντας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.