Αναμνήσεις από επισκέψεις στη Τρίγλια Βιθυνίας, το χωριό των γονιών μου

Ξεκίνησε από Ευγενία Μυτιληναίου, 24 Αυγούστου 2013, 01:04:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 2 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Ευγενία Μυτιληναίου

Επίσκεψη στη Τρίγλια Βιθυνίας- το χωριό των γονιών μας.Πόσο άλλαξε από το 1978 που το πρωτοεπισκεφτήκαμε;Στο 'χωριό' μας έχω πάει δυό φορές. Η πρώτη μου επίσκεψη με τον Κένταυρο το 1978 ήταν 'πραγματικό' προσκύνημα. Παρέα μας ήταν όλοι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν εκεί και θυμόντουσαν τον τόπο τους σαν σε...
Κάνετεείσοδοήγίνετε μέλοςγια να δείτε περισσότερα...

Βασίλης Σακελλαρίδης

Σε θεωρώ τυχερή που συμμετείχες στην κρουαζιέρα του 1978 με το "Κενταυρος" γιατί έζησες από κοντά τις εντυπώσεις των προσφύγων όταν πρωτοπήγανε μετά το διωγμό στην πατρίδα τους. Σώζεται επίσης και ένα video από το ταξίδι με τον Κένταυρο. Διάβασα το κείμενό σου με πολύ ενδιαφέρον. Την τελευταία παράγραφο θα...

Ευγενία Μυτιληναίου

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο και γω πιστεύω ότι είμαι τυχερή που πήγα τότε στη Τρίγλια to 1978. Το 2007 που ξαναπήγα με τα ξαδέλφια μου κατάλαβα τη σημασία της πρώτης μου επίσκεψης. Ήμουνα η μόνη από όλη την οικογένεια που ήξερε που ήταν το σπίτι ή ο φούρνο! Κανείς δεν...

Αλέκος Κοκκαλάς

Χαίρομαι που σας κάνω με τα βίντεο και τις φώτο να θυμάστε αγαπημένα πρόσωπα, θα ήθελα να αναρτήσω πολλές φώτο έχω απίστευτο υλικό, αλλά είναι δύσκολο το σύστημα τις γκαλερί, και μεγάλη γρίνια του Παναγιώτη. Αυτός είναι ο λόγος που ανεβάζω , διευθύνσεις που σας οδηγούν σε  διάφορες φώτο μου,...
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

triglianos - admin foroum

Αγαπητέ Αλέκο, γνωρίζεις ότι και εγώ σε εκτιμώ πολύ, παρότι δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά, όπως και πολλά άλλα άτομα από την Τρίγλια που πραγματικά, πρώτη ευκαιρία, αν και το βλέπω δύσκολο, θέλω να ανέβω στο χωριό και να τα που με από κοντά.Ένας άλλος λόγος που θέλω να έρθω,...
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας...

Ευγενία Μυτιληναίου

Πολύ σωστή πρόταση.Αξίζει η προσπάθεια κ. Αλέκο. Διαλέξτε 2-3 φωτογραφίες που είναι αντιπροσωπευτικές για ένα μικρό κείμενο και όλες τις άλλες να τις βλέπουμε στο χώρο σας. Είναι δύσκολος ο χειρισμός του λογισμικού του Παναγιώτη. Ώσπου να το μάθω (που ήξερα και από υπολογιστές) του "έβγαλα το λάδι" του καημένου!!!...