Το γλωσσικό ιδίωμα της Τρίγλιας Βιθυνίας

Ξεκίνησε από Αλέκος Κοκκαλάς, 23 Νοεμβρίου 2012, 01:45:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

Αλέκος Κοκκαλάς

Το γλωσσικό ιδίωμα της Τρίγλιας  ΒιθυνίαςΣωσώ ΛέουΚαλούμε τους φίλους μας τριγλιανούς αλλά και όλους τους φίλους στην εκδήλωση - παρουσίαση από την πατριώτισσά μας Ελένη Παπαδοπούλου της διδ.διατριβής της για την τριγλιανή διάλεκτο στο Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας στις 9/12/2012 ώρα 6.30μ.μ.Σωσώ ΛέουΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣTην Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012...
Κάνετεείσοδοήγίνετε μέλοςγια να δείτε περισσότερα...
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

Αντώνης Λαζαρής

Και η Πρόσκληση για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η διδακτορική διατριβή της δρ. Ελένης Παπαδοπούλου με θέμα: "Το γλωσσικό ιδίωμα της Τρίγλιας Βιθυνίας", την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.30 μ.μ. στα γραφεία του, οδός Εθνικής Αντιστάσεως αριθμ. 34.

triglianos - admin foroum

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο μέλος και πατριώτισσα Ελένη Παπαδοπούλου, για την τόσο σπουδαία διατριβή της και θέλω να προσθέσω το πόσο αναγκαία είναι αυτή η καταγραφή του Γλωσσικού ιδιώματος που είχαν οι πρόγονοι μας.Βρεθήκαμε αρκετοί πατριώτες την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας,...
Κάνετεείσοδοήγίνετε μέλοςγια να δείτε περισσότερα...
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας...